sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Turha reissu, mutta tulipahan tehtyä

Kuten otsikko jo sanoo, niin tuli käytyä siellä Oulun tatuointimessuilla. Loppu tulos: Olen helkkarin pettynyt ja joo ehkä minulla oli luulot korkealla, kun täällä meillä päin sitä mainostettiin siihen malliin, että lähettiin kavereiden kanssa ajamaan Ouluun tämän tapahtuman vuoksi. Eihän se nyt mikään messu ollut vaan pienimuotoinen tapahtuma melko kylmässä, pimeässä paikassa. Ihmisiä oli muutama ja tästä ilosta maksoin 10€! Olisin korkeintaan pistänyt 3€. Siellä sitten kyyhötettiin tunnin ajan siemaillen kallista lonkeroa, mitä sieltä sai ostaa ja lähdettiin takas kotia porskuttaa. Onneks sentään autokyyit oli hubaisia ja kerettiinhän me täällä kotona käväistä klubillakin jeje. 

Loppuun kuvia automatkasta. :D 

gännissä
Mua pelottaa noi sormet.... ö___ö"
Ainiin, sain myös nyt kutsunkin sinne koulun valmistujais juhliin jee. 
Taidan itsekkin järjestää ne juhlat samana päivänä, kun saan todistuksen. 


tiistai 7. toukokuuta 2013

Enään kolme viikkoa!

Niin sitten ehkä olen jo valmista Tapahtumarakentajaa! Jip jej, uskomatonta miten aika on taas kulunut. Kohta on saatu toinen tutkinto ja ollaan mukamaste tietävämpi hah. Tässä jo innolla alettu suunnittelemaan valmistujaisjuhlia, kun en sillo viimeks 2011, kun valmistuin juhlinut ollenkaan. Vihasin sitä aijempaa koulua ja ihmisiä siihen määrin, kiitos kiusaamisen, että ei ollut haluja oikein juhlistaa valmistumista. Nytpä on kuitenkin ihan erit fiilikset jeje. Rahaa ei oikein oo, niin kuin ei yleensäkkään koskaan, mutta eiköhän sitä pienet juhlat jotenkin saaha järjestymään. :)

Multahan löytyy muka jonkin sortin asukuvakin siitä, kun hain tutkinto todistuksen edellisestä koulusta vuonna 2011. Olihan se hieno tunne, kun sai vihdoin ja viimein sen todistuksen pitkän uurastuksen ja kärsimyksen jälkeen. Oli aika voittaja fiilis, kun miettii miten monta kertaa meinasin silloin lopettaa koulun kaiken shitin vuoksi. 

Tässä nyt kuitenkin ollut kotona, kun kuumetta nousi kesken työpäivän, taas vaihteeksi oon kipeenä. Oli aika random ilma tossa vkl, kun satoi lunta enemmän, ku laki salli. Ei ollut yhtään toukokuinen keväinen fiilis. 
Aamulla, kuin katsoin ulos, nii hyvä etten ruvennut itkee... Ihan kamala ilma. Lunta satoi sitten ihan sen koko päivän ajan, mutta noh pitihän se takatalvi jossain kohtaa tulla. 

Ajattelin jossain kohtaa värjätä hiukset tolla värillä, että katotaanko toimiiko se tohon, mun hiilen harmaaseen juurikasvuun. 
Pikku murmelistakaan ei voi olla liikaa kuvia. 
Toivottavasti täs nyt paranis nopsaa, kun olis suunitteilla meno tonne Ouluun tatuointimessuihin. Sitä reissua täs nyt innolla ootellaan.