sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

It's Alright Now

Sitä hyvää oloa on tässä haettu tämän kuukauden aikana, kun on stressattu kaikesta. Nyt alkaa pikku hiljaa helpottaa ja tuntuukin jopa hyvältä. Ukon kanssa ollaan nautittu pikkureissusta Kuopion matkukseen ja kotiimme saapui gerbiili tytöt Tiuhti ja Viuhti. Hiusten värikin kerkesi vaihtua kahteen otteeseen. Ja en tiedä pitäiskö leikata kaljuksi koko pää, kun on hiukset sen verran huonossa kunnossa, että ei kestovärikään pysy. Eipä kuitenkaan tartte ihmetellä tämmösellä värjäys vauhdilla. 
Tämän päivän asukuvanen ja uudet ihanat legginsit, jotka tilasin nellystä. 
Tytöt <3
 Ihania pikku veijareita ja ikää on heillä jo vuosi ja kolme kuukautta.

torstai 12. kesäkuuta 2014

Kukkaseppele

Olen tässä miettinyt, että pitäisinkö ihan kesälomaa kokonaan tästä blogin kirjoittelusta, kun tuntuu siltä, että minä en saa tänne liiemmin juuri mitään kirjoiteltuakaan. Tai sitten mä vaan otan tästä ihan turhia paineita. Tässä vain ollaa miehen kanssa nautittu kesä ilmoista ja olen yrittänyt pysyä dieetissäni tiukasti kiinni. Vaikka nyt on mennytkin pari viikkoa todella huonosti. Otin kuitenkin tänään itsestäni pari asukuvaa, vaikka hirvittääkin ajatus ottaa mitään kuvia itsestään, kun en oo laihtunut, kun kilon korkeintaan ja hieman ahdistaa tämä ulkokuori. Kumminkin ihan suht hyviä kuvia tuli otettua. Harmitti, kun otin aluksi kuvia ulkosalla, mutta sitten rupesi ahdistamaan ihmisten tuijottelu siihen malliin, että menin suosiolla sisälle ottamaan kuvat. 
Kuvassa muuten näkyy miu uudet kesäsandaalit. Jotka oli ihan pakko ostaa, kun tuli aivan diskofiilis niistä haha. :'D Olin pitkään miettinyt, että pakko löytää jostain perus läpyskät ja onneksi sitten löysin noi hopeiset. Yleensä olen ostanut aina kengät mustina, niin ompahan vaihtelua välillä, niin ja löysin myös ihan perus kivan puseronkin. 
Innostuin tässä myös pitkästä aikaa taas lukemaan kirjoja! En edes muista, milloin olisin käynyt kirjastossa ja nyt tuntuu, että on alkanu taas musta kaivautua pikku lukutoukka esiin. Muutenkin olen tässä miettinyt, että miksen mä ole tehnyt niitä asiota mistä mä todella nautin ja tykkään. En edes muista milloin olisin vain ruvennut piirtämään tai maalaamaan. Enemmän on aika mennyt tietokoneella istumisessa, että ihan hävettää. Olen tässä sitten koittanut vähentää netin käyttöä ja keskittynyt muihin mukaviin asioihin. Mikä varmaan tekee ihan hyvää, kun olen joskus saattanut olla netin äärellä jopa koko päivän ajan. Nyt tästä vois siirtyä seuraavaksi ruuan laittoon.
Nauttikaa kesästä!