maanantai 9. helmikuuta 2015

Sekavaa löpinää

Ei hitsi miten nopeaan tuntuu taas kuukaudet menevän ohitse, kun nyt mennään jo helmikuuta. Olen varmaan tyhmä jos sanon, että mulla jo ainakin tuntuu kevättä rinnassa olevan. Eihän sitä tartte, kun hieman vaan näitä ihania aurinkoisia päiviä. Niin tuntuu, että olen aivan eri ihminen. Mitäs minulle muuta... Sain nyt päätökseen sen startti hommelin jeejee. Keväällä olis luvassa suurempia suunitelmia, mutta niistäpä en hehkuta sen enempää, kun sen jälkeen takuulla menevät kaikki pieleen. 
Jotenkin tuntuu, että en nyt osaa kirjoittaa tänne yhtään mitään, joten lätkin vain näitä kuvia, mitä olen ottanut tässä kuussa. Värjäsin muuten hiukset taas ja nyt tuli väriksi musta pitkästä aikaa. Hommasin myös joulun tienoilla gerbiilitytöille uuden kiipeilytelineen mistä nämä on ollut tosi innoissaan. Muutenkin gerbuille kuuluu tosi hyvää. Mitä nyt ovat ehkä liian paksussa kunnossa, että pitäisi vähä kahtoo niiden ruokintaa. Niin ja hommasin myös itsellenikin semmoisen polar loop rannekkeen, että jos silläkin sais lisä motivaatiota tähän painon puottamiseen. 
Niin ja uuder rillitkin minä hommasin tässä hiljattain. Nämä on vähän eri malliset, kun entiset. Niin meni jonkun verran aikaa tottua näihin. Näkökin oli taas mennyt tosi paljon huonompaan suuntaan, että tässä alkaa kohta olla aivan sokeita. Nyt pitäis alkaa siivoamaan huushollia, kun on taas aivan pomminjäliltä kaikki. Innostus prosentti tähän hommaan on vaan nolla, mutta ei auta pakko mennä.