perjantai 26. kesäkuuta 2015

ToukoKesä

Välillä pitää itesään muistutella, että mullahan tosiaan on blogi mitä vois joskus muistaa päivitellä. Tässä aika on mennyt suurimmalti kesätöissä.Tykkäsin hulluna mun kesätyöpaikasta, kun pääsin viimein oman ammattini hommiin ja olis voinut kyllä jatkua pitempäänkin, kun vain kuukauden. No voin ainakin nyt nauttia kesälomasta jos ei muita työtilaisuuksia tule vastaan. Tässä oli viime kuun lopussa pikkuveljeni valmistujaiset ja lähdimme ukon kanssa käymään Kuusamossa. Oli kivat  pitenet kekkerit ja ihanaa oli taas veljee nähdä.

Muuten ei tässä oo mitään sen ihmeempiä ollut. Juhannuskin tuli ja meni mitään sen kummempaa ei tapahtunut. Nyt tässä olen odotellut milloin isosiskon esikoinen putkahtaa maailmaan, että vois matkustaa Lahteen pikkuista katsomaan. Tässä justiinsa harmitellut, kun ei kesällä tule juuri missään käytyä paitsi isosiskon luonna. Taas jää kaikki festarit kokematta sun muut, että kiva. Toisaalta ei tässä olla viellä keritty edes nauttia kunnon kesästä. Ainakin meillä päin on ollut enimmillään lämpö asteita setsemäntoista ja koko ajan vettä sataa tai koko taivas on pilvessä... Ei kovin mieltä lämmitä. Jos olisi rahaa niin heti kyllä pakenisin jonnekkin etelän lämpöön.
Loppuun voisin vaikka lisäillä näitä random kuvia, mitä oon jaksellut toukokuussa ja kesäkuussa ottaa. Harmittaa sekin, kun en ole jaksanut kuvailla mitään. Enemmän olen instaa päivitellyt kuvilla, kun olisin jaksanut mennä järkkärillä kuvailee.
Asukuva pikkuveljen tokari jako päivältä.
Äiti ja hänen ukkonsa oli ottaneet mukaan Kuusamoon nämä kolme pientä suloista palleroa.
Ruuasta voi päätellä, että ei sitä olla nyt kesällä pahemmin laihuteltu. Vois kyllä kohta alkaa taas skarppaamaan siinäkin.
Pikku Myy neiti sekä Viuhti.
<3