torstai 28. kesäkuuta 2012

Tyhmää

Vihaan tällä hetkelläni kameraani... Ihan kökkö kakka, joka joutais jo tunkiolle.
Se ei muuta ossaa enään tehdä, kun kaikista kuvista iha plurripaskoja.. Ei oo tarpeeks pikseleitä ees lookibookkiin, että vois lisätä päivän asukuvia, mutta enpä sitten voikkaa... shit.

Lissäänpä sitten tänne suuntaan... Vois vaikka unohtaa aleostokset ja säästää rahaa uuteen kameraan.

 Tämän päivän asukuva.



On pikselimömmön näköstä, että ärsyttääpi... mur.
Muutenkin kyllä ärsyttää taas kaikki. Hiukset, oma paisunut vartaloni ja naama joka kukkii taas ihanasti... Ei oo kiva päivä. >'(

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kuvia kotoa

Kävin viimeviikolla kotona ja otin sieltä muutamia kuvia, joista nyt julkaisen vain pari. : )


maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hate monday's


Päivä alkoi arkisissa merkeissä. Koitin noussa aikaisin tänään, kun piti hakea kirpputorilta loput tavarat pois jotka ei menneet kaupaksi. Aika hyvin sain kumminkin tavaroitani myytyä, kun rahaa tuli ainakin yli sata euroa. Kesä ale ja oulu täältä tullaan! :) Vielä, kun saan vaan enemmän rahaa säästettyä niin hyvä. Tavoitteena olis ainakin se parisataa saaha kasaan. En ees muista missä kohtaa se kesä ale taas alkaa... Olisko jossain juhannuksen jälkeen?

Käytiin muuten yks päivä miehen kanssa Paltaniemen kuvakirkossa, kun olen pitkään miettinyt, että siellä pitäis käyä katsomassa millainen paikka se on. Olihan se upea vanha kirkko, vaikka tosin jotkut kuvat oli kieltämättä aika pelottavia. Kuvia varmaan tuun myöhemmin tänne lisäämään.

Pitäis tällekkin päivää jotain tekemistä keksiä. Tuntuu vaan, että kaikki kesäpäivät hupenee pois, kun ei ole mitään tekemistä juuri. Varsinkin, kun ilmakin on ollut jatkuvasti vaan sateinen. Aloitin toki laihduttamisen viimeviikolla. Olen koittanut syyä vähemmän ja terveelisemmin, sekä olen liikkunut joka päivä, mutta eipä tuo paino tunnu laskevan millään. Kai niitä muutoksia vaan ei tapahdu viikonsisällä. Pitää vaan kai lisätä liikuntaa lisää, niin alkais jotain tulostakin tulla.

Tässäpä vielä loppuun lauantain päivän asu kuva. En saanut jostain syystä tätä lisättyä lookibookkiinkaan, niin lisäänpäs tänne. Sain hiuksetkin vihdoin vaalennettua oikean väriseiksi, hyvästi keltainen pää. :'D









sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hosulinen sunnuntai

Eilen oli epätavallisen tylsä päivä, joten siitä ei ole mitään kerrottavaa. Olin vain kotona ja kettelin Hosulin nukkumista. Kävin eläinkaupasta ostamassa sille juoksupyörän, johon se on totaalisesti rakastunut ja juoksu pallon, että voin sen välillä päästää ulos terraariosta juoksemaan.

Kuvasinkin sen menoa, kun toinen totutteli juoksemaan sillä pallolla.
Tietenkin olen myös ottanut uusia kuviakin Hosulista.

Miehen ottama kuva tässä.

Minun ottama kuva, kun toinen syöpi ja nukkuupi tuossa juoksupyörässä. <3

Aina, kun se juoksee ihtensä puhki se menee nurkkaan lepäämään noin. Hassu pieni otus se on. : )


Toivottavasti tälle päivää keksis jotain tekemistä. Kurjaa on kyllä toi toista päivää jatkuva sadeilma, että ei kiinosta mennä edes ulos liikkuu.





perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tämä on päivistä parhain !

Sillä meidän kotiin saapui pikku otus nimeltään Hosuli. : )

Tämä vikkelä uros kääpiöhamsteri on syntynyt joulukuussa 2011. Ei valitettavasti tiijetä Hosulin syntymäpäivää, mutta noh. Hosuli on niin vikkelä veijari, että en oo saanut siitä vielä tähän menneessä selvää/hyvää kuvaa. :'D Saa nyt tyytyä näihin.

Hosuli näyttää vihaiseltä, kun häiritsin sen ruokailua. : )

Pikkunen yrittää myös kovasti kiipeillä karkuun terraariosta.
Olis kiva semmonen kunnollinen kamera, jolla saisin napsaistua tämän veijarin kaikki liikkeet.