keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Cherry Cola

En juuri tiedä mitä mä tulisin tänne taas kirjoittamaan, mutta tuli vain sellainen tunne, että on pakko jotain laittaa tänne. Viime aikoina ei ole paljoo tapahtunut. Isosisko kävi kylässä ja vaikka hän oli vain pari yötä nii oli kuitenkin kiva nähdä toista pitkän ajan jälkeen taas. Pitää kesällä jotenkin yrittää päässä hänen luonaan kyläsillä etelässä. Toisen isosiskoni pikku vaavi sai sunnuntaina nimensä ja harmittaa hirveenä, että en päässyt nimiäisiin mukaan, kun ei ollut varaa lentää englantiin asti. Kävin tiistaina miehen porukoiden kanssa ikea reissulla ja ostin uuden keittiöpöydän kämppäämme. Tuli ihan hyvä fiilis, kun alkaa tämä rötiskö hieman muistuttaa jo kotia. Menin myös varaamaan ens kuulle parturi ajan, kun alkaa rassaa nää kuolleet hiukset. Tosin en sitten tiedä haluanko mennä sinne, että haluanko taas lyhyet hiukset. Tässä ollaan varmaan jo useampi vuosi yritetty kasvattaa näitä ja aina vuoden jälkeen on pakko leikata, kun on niin kuollutta kauraa. Kieltämättä ärsyttää niin, että meinasin jo soittaa sinne tänään ja perua koko ajan. Ostan jostain fiksun näköisen peruukin ja piän sitä sit päässä 24/7 jos musta tulee taas pottapää. Niin ja pottapää tukastani puhun tästä viime keväisestä lookista. Tai no eihän toi nyt ihan pottapää ollu, mut kuitenkin.
 Ebayssä oli aika kivan näköisiä peruukkeja, mutta oon kauheen epävarma ton sivuston suhteen ja eihän mulla edes ole sitä paypaliakaan. Kirjoitan kyllä kieltämättä taas melko sekavaa tekstiä, että vois jättää tähän tällä kertaa.
Vois tähän loppuun lisäillä kuvia menneiltä viikoilta.
Tämän kuukauden leppari juoma noms.
Ei niin iloinen minä.
Ostin hiuslehden ja tykkäsin lyhyistä malleista mm. tuosta, mutta ehkä vielä vähän rikotumpana.
Löysin yhen kivan nettisivun missä pystyi kokeilla erillaisia hiustyylejä... Heheh.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ihanan tylsä päivä

Eilinen oli ihan ihmeellinen, vaikka oli loppujen lopuksi hyvin tylsää, mutta on ollut niin aurinkoista ja varmaan siksi on ollut koko ajan sellainen "ihanaa" olo. Teki mieleni jopa eilen vähän laittautuakkin ja kaivella nahkatakki esiin. Takki ei vaan mennyt harmikseni kunnolla kiinni enään, että ompa ainakin motivaatiota jatkaa laihduttamista. Miten mä en koskaa osaa olla näissä kuvissa coolisti niin kuin muut bloggaajat. :')
Kyllähän tuolla ulkona meinas vilu iskee vielä, että tässä innolla odotellaan vaan lämpimämpiä päiviä. Vaikka nyt luvattiinkin, että alkaa taas pakastua höh. Selvisin myös eilisestä hammaslääkäristäkin. vaikka oli kivulias kokemus. Lääkäri laitto lisäpuudutteitakin, mutta silti koko operaatio sattui. Onneksi on tarvetta käydä uudestaan vasta parin vuoden päästä. Nytten tälle päivää ei ole mitään sen erityisempää luvassa. Paitsi kaverit ehkä tulevat illasta kylään ja pitäis kyllä siivota kämppä ennen sitä. Joten tästä aamukahvit ja sitten hommiin.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Let's enjoy this day

Tulipahan vietettyä tässä eilen naistenpäivä semmosessa pahassa olossa, että taas mietti pitkää pitkää taukoa milloin lähtee uudestaan ulos iltaa viettää. Tai voihan sitä muuten mennä, mutta ilman tota kuningas alkoholia. Tosiaan käytiin perjantaina katsomassa taas keikkaa baarissa. Nyt oli kyseessä mieheni kaverin bändin eka keikka ja pojat olivat tosi hyviä. Jopa vähän yllätyinkin, että miten hyviä. 
Vessakuvanen perjantai illan lookista. On taas noi etuhiukset kasvaneet nopeasti silmille, että pitäis metästää taas ne sakset jostain. 
Mies osti minulle kukkia naistenpäiväksi, jotka tosin minä itse valkkasin. Olipa kuitenkin kiva saada "rehuja" kotiin, joiksi mies kukkasia kutsuu. Apua, kun ruppoo ahdistaa huominen...Olisi luvassa taas hammaslääkäri ja porausta hyy. Hyvähän se on, että hoidetaan kuntoon, mutta mulla on ihan järkky hammaslääkäri pelko. Vielä, kun se on heti aamulla kahdeksalta se käynti. No ompahan sitten pois alta jos ei muuta. Taaspa vierähti viikonloppu hirmu nopeasti ohitse. Tuntuu muutenkin, että nää kuukaudet vaa vilahtaa ohi. Kohta on kesä jeejee hehe. : D Tässä, kun lopetan tämän kirjoittelun tähän niin mulla menee varmasti taas joku 10min ennen kuin keksin tähän jonkun otsikon. 

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Hair stuff

Oh my! 
Ei kyllä taaskaan onnistunut värjäily niin kuin olin sen ajatellut toimivan. Annoin vielä toisen mahdollisuuden tälle yhdelle tuotesarjalle ja ihan randomisti valitsin tumman violetin. 
 Kyllä epäilytti hieman kassalla, mutta olin sitten kuitenkin kotona tätä innoissan lätkimässä vaaleisiin hiuksiini. Ajatuksissa oli sellainen täyteläisen violetit hiukset ja mielessä pyöri seuraavanlaisia kuvia.
Kuvat: We heart it
Tai no odotukset tais olla taas liiankin korkealla ja ehkä tältä lähin turvaudun parturiin.
Ainakin nyt tuntuu siltä, että vois lähtee huomenna varaamaan aikaa. 
Lähtökohta oli tämä...
  ja lopputulos tässä. 
Jospa nyt jaksais olla kuukausi värjäämättä ja sitten koittaa taas jotain. 
Mömm.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

High on you

Täällä taas kirjoittelemassa ja kuukausi taas hurahti ohi. Mitään ihmeelistä ei ole tapahtunut. Kävimme miehen ja kaverin kanssa katsomassa Santa Cruz:in keikkaa. Mikä oli todella hyvä keikka ja tuli siihen malliin hiuksia heilutettua, että aamulla oli niskat ihan järkyttävän kipeenä.
Kevätkin näytti täällä viime viikolla tuloaan, mutta onpa eilisen päivän puotellut lunta. Oishan se kiva jos se kevät jo tulisi ja aurinko, mutta nii ootellaanpa nyt ihan rauhassa. 
Mukavan loskaista sekä harmaata. Yh! Tulis jo se kesä. 
Tässä taas tekisi mieleni tehdä jokin radikaalinen muutos näihin hiuksiin, kun ei tuo kasvatuskaan näytä hyvältä. Latvat on yhtä hamppua, vaikka yrittäis miten hoitaa. Tai tässä vaan pitäis yrittää olla kärsivällinen, mitä minä en ole ääh. Ei voi edes värjätä hiuksia, kun on niin huonossa kunnossa, että ei värikään tartu. Tosin en edes tiedä minkä väriseksi näitä nyt värjäis, vaikka kyllästyttääkin tämä vaalea väri. 
Kuva täältä: We Heart it