sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Let's enjoy this day

Tulipahan vietettyä tässä eilen naistenpäivä semmosessa pahassa olossa, että taas mietti pitkää pitkää taukoa milloin lähtee uudestaan ulos iltaa viettää. Tai voihan sitä muuten mennä, mutta ilman tota kuningas alkoholia. Tosiaan käytiin perjantaina katsomassa taas keikkaa baarissa. Nyt oli kyseessä mieheni kaverin bändin eka keikka ja pojat olivat tosi hyviä. Jopa vähän yllätyinkin, että miten hyviä. 
Vessakuvanen perjantai illan lookista. On taas noi etuhiukset kasvaneet nopeasti silmille, että pitäis metästää taas ne sakset jostain. 
Mies osti minulle kukkia naistenpäiväksi, jotka tosin minä itse valkkasin. Olipa kuitenkin kiva saada "rehuja" kotiin, joiksi mies kukkasia kutsuu. Apua, kun ruppoo ahdistaa huominen...Olisi luvassa taas hammaslääkäri ja porausta hyy. Hyvähän se on, että hoidetaan kuntoon, mutta mulla on ihan järkky hammaslääkäri pelko. Vielä, kun se on heti aamulla kahdeksalta se käynti. No ompahan sitten pois alta jos ei muuta. Taaspa vierähti viikonloppu hirmu nopeasti ohitse. Tuntuu muutenkin, että nää kuukaudet vaa vilahtaa ohi. Kohta on kesä jeejee hehe. : D Tässä, kun lopetan tämän kirjoittelun tähän niin mulla menee varmasti taas joku 10min ennen kuin keksin tähän jonkun otsikon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti