keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ihka eka laiva reissuni Tukholmaan!

Kuten otsikossa jo luki, niin aivan pääsin viime viikolla ihan ensimmäiselle laiva reissulle ja samalla ensimmäiselle ulkomaa matkalle. Vaikka päivän matkahan se oli, mutta oli kyllä kokemuksen arvoinen. Kerrankin oli ihan varaa lähteä ja varsinkin, kun saatiin miehen sukulaisilta ilmaiset risteilyliput. Shoppailin itseni köyhäksi tosin jälleen, mut hei sitähän pääsee kerran vuodessa hesassa asti käymään.

 Tukholmasta ostin vain hiuspannan, kun en oikein kätsännyt kruunujen käyttöö... :') Niin ja olihan tuo melko romanttista miehen kanssa kahdestaan lähtee matkalle, vaikka anoppi ja miehen sisko tulivat meno paluussa samaa matkaa. Ens kerralla voitais ihan olla vain me kaks. :D

Nyt vaikka loppuun kuvia meidän seikkailusta.

Kävimme heti Helsinkiin tultuamme syömässä Sushia kampissa ja oli kyllä taas niin älyttömän hyvää ruokaa, että harmittaa ihan sikana, kun ei meidän kotona tälläsiä hienouksia ole. 

Laivalta
Laivalla oli muuten tosi siistiä olla, mutta kyllä vierotutti, kun ei ollu telkkua, tietokonetta eikä edes radioo. Hytti oli myös todella pieni eikä ollu ikkunaakaan. Ei saa kuitenkaan narista, kun ilmasella saatiin. 
Siinä se muka ikkuna on hah. 
Pistin kaikki euroni tuohon guitar herou peliin jee oli hauskaa. 
Käytiin myös laivan baari puoli kattomas ja siel oli tälläsie hienoja  jägermeister valomainoksia.
Hieno baaritiski, ei mulla muuta.
Tukholmaaa! Oli aika kökkö kakka keli, että ei tehny mieli kovin kuvia napsailla. 
Iiso vuoristorataa!
Syötiin Tukholmassa italialaisessa ravintolassa... :'D
Seikkailtiin ekana vanhassa kaupungissa ennenkuin mentiin uudelle puoliskolle. Täällä oli aivan ihania pikku kujia joka puolella. 

Nappailtiin kuninkaan linnasta ja kirkosta kuvia. 

Tulihan sitä paljon enemmän otettua kuvia, mutta en jaksa niitä kaikkia tänne lisäillä. Hauskaa kyllä oli ja pitää ottaa joskus uusiksi vaikka kaveriporukalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti