lauantai 19. tammikuuta 2013

Oksennustaudissa päivää

En pahemmin jaksa juuri kirjoitella nyt mitään, mutta ajattelin tulla lisäämään pikaiset asukuvaset tänne näin, kun olen mukamas niin ylpiänä. Tai en siis tykkään vaan näistä uusista tamineista tosi paljon.
Rakastan noita legginsejä yli kaiken ja ovat vieläpä erittäin lämpimät. Paita tosin olis pitänyt ostaa ihan s- kokona, kun on aivan järkyn iso, että se näyttää melkein melkota tai yöpaijalta päälläni. 
Uus tucca hiphei! Onnellinen oon. Leikkasin tosin ihan itse otsiksen ja se ei oikein onnistunut, mutta noh, hiukset kasvaa onneksi. Noi shortsit on osoittautuneet yllättävän mukavaksi päällä, kun kuvittelin niiden puristavan kivasti vatsamakkaroita, mutta ei mitään ihan mukavat ja suosikki shortsit tällä hetkellä. 

Oliskin jotain mielekkäämpää kirjoittamisen aihetta, muuta kuin työ ahistaa ja elämä ketuttaa + tää oksennus tauti. Jotenka parempaa päivää ootellessa. 

Loppuun vielä randon kuvia meijä minilomasta. 
Miun komia ukko. <3
Valmistauduin laivalla illan viettoon, jota en sitten jaksanutkaan viettää vaan painelin takas hyttiin nukkuu. Turhaa laittautumista oli kyllä. 
Oltiin junalla matkalla pois hesasta niin vilahti ohi tälläinen kummitustalo. Mulle tollanen hörskä. :D

Nyt nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti