sunnuntai 10. helmikuuta 2013

C'mon baby light my fire!

Pitkästä aikaa taas. Tässä, kun on aikaakin niin jaksaa jopa tulla jotain päivittelee.
Elämä, kun ei nykyisin oo muuta, kun työharjoitteluu ja syömistä, nukkumista ja taas töihin meno.
Ihan oon masistellutkin hieman tätä, kun tuntuu kaikki ihmisuhteet kuolevan vaan kassaan ja ikä ihmiset kommentoi vaan " sitä tämä työ-elämä on." No hieno homma sitten elämäni tulee olemaan pelkkää työtä ja yksin oloa.

 Ehkä kuitenkin nyt lopetan angstauksen ja kerron jotakin positiivista. Pääsin siis pitkästä aikaa ehkä puolen vuoden jälkeen työkaverini ja kaverini kansssa klubiin tanssimaan ja mitäs muuta olemaan sosiaaliperhonen. Oli aivan hemmetin hauskaa ja mukavaa vaan mennä juttelee randomien ihmisten kanssa niitä näitä. Juttelin jopa japanilaisen vaihtaripojan kanssa ja tämä innostu, kun juttelin hälle hieman lauseita japaniksi. Kerrankin kielentaitoni pääsi käyttöön käytönnössä jee. Voisin aloittaa alusta kielen opiskelun. Olin siis ulkona perjantaina ja oli oikeasti hauska ilta, ehkä sain imettyä sosiaalisuutta viikon verran varastoon. :'D
Laittuduin sitten ysikutoseen muka hienosti  tässä kuvanen.

Lauantai meni sitten väsymyksessä, kun pääsin kotia ehkä joskus puoli neljän aikoihin ja heräsin yheksältä jo ihan silleen, että aha ei sitten nukuta. Onneks ei tarvinu mihinkään lähtee vaan sain ihan rauhassa kerrankin olla lönniä. Tänään sitten taas tekemisen puutteesta muuten vain laittauduin ja oon fiilistellyt hyvää musaa ja nauttinut ajatuksesta, että mun ei tartte mennä takas töihin, kun vasta perjantaina jee! :) Tässä sitten tää mun tämän päivän asunen jeah. Tykkäilen hiuksistani nykyisin. Kerrankin on ihan kunnon väriset.


Hyvää sunnuntai  sitten vain, tässä vois mennä kaupasta hakee mässyä ja kahtoo joku kiva leffa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti