sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Intopiinä lomaa ootellaan

Fiilistelen jo valmiiksi tulevaa hiihtolomaa... Enään vaivainen viikko niin jee! Pääsen pitkästä aikaa pikkusiskon luona käymään Oulussa. Ei millään jaksais odottaa. Kamera napataan matkaan ja seikkailaan. Pitäis käydä siellä uudessa sushi paikassakin nom. On hieman ikäväkin, kun tuntuu et on jo hirmunen ikuisuus siitä millo viimeksi nähtiin. Äitiäkin ehkä pääsen näkee näin 3kk jälkeen taas ja kyl se vaan tekee hyvää välillä vaihtaa maisemaa kaikesta.

 Varsinkin, kun on ollut näinä viikkoina ihan älytön stressi. Varmaan myös tulee ole pitkän aikaakin, kiitos koulun. Sain kuulla, että meil on jääny vahingossa yks kokonainen kurssi välistä. Ei täs mitään, mut meidän pitäis valmistua jo toukuus ja meil on nyt tämä työharjoittelu. Joka siis vie kaiken energian ja vähän enemmän. Joudun varmaan koko lomani ajan väkertää koulu tehtävien kanssa ja se ajatus ketuttaa jo valmiiksi ja tekis mieli haistattaa pitkät. Hiuksiakin on ruvennu tippuu päästä tämän stressin takia... Kohta oon kalju heh. Koitan kuitenkin urheasti puskee läpi. Sitä vaan ajattelee, että sitten jos ja, kun valmistun ja saan tämän  jo toisen tutkinnon, niin ehkä irtoo paremmin töitä  ja ehkä voin muuttaa pois täältä jee. 

Tänään on ollut jokin ihme päivä poikaystävälläni. Hän on hemmotellut minua maasta taivaisiin, sillä vei mut ulos syömään Amarilloon Vuokattiin. Oli kiva taas kävästä pitkästä aikaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli enemmän, ku laki salli. Söin ihteni taas ähky kuoliaaksi. Hyvästi laihdutus sillä kertaa. Onkin ne pari kiloa jotka tippu tos viime kuus, niin hiipineet jo takaisin. Hirvee morkkis siitäkin, mutta noh mä alan täs sit vähemmällä ressillä  taas yrittää puottaa noita ylimääräisiä kiloja. Mukamas koitin laittautuakin tälle päivää sievästi, kun en oo töitten takia jaksanut tai pystynyt.

 Miten tää kuva meni näin pikselimömmöksi, kun koitin pienentää kuvien kokoo....Ei mikään ihmeelinen asu-kokonaisuus, mutta eipä oo ollu pitkään aikaan mekkoa päällä. Löysin tämän parilla eurolla kirppiksestä. 


On ilmeisestikkin ukko tainu kans huomata, että nyt eukko ressaa ja sen takia varmaan päätti viiä mut syömään. Ainiin otettiinhan me kaveritkin mukaan reissulle ja oli kyl hauskaa. Ehkä tällä latauksella jaksaa/ kestää  nyt tulevan työviikon. 

Mietin täs etten ole tainnu laitella Hosulistakaan tänne pitkään aikaan kuvaa. Tässä vanha herra tunkee ruokaa poskiinsa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti