perjantai 25. heinäkuuta 2014

Elämän humalaa

Se taitaa olla joku päivä hyvästien paikka tämän paikkakunnan kanssa. Ainakin tykäristä annettiin sellainen kuva, että haeppa jo muualle töihin, kun ei täällä ole mitään eikä tule olemaankaan. Nyt on sitten haettu töitä muualta suomesta ja odotellaan josko tulisi jostain mitään vastausta. Pidetään peukkua pystyssä. 
Tässä sitten miehen kanssa nautittu kesästä ja näistä ihanista helteistä. Kesäturkinkin heitin vihdoin ja viimein pois.On myös tietenkin tullut enemmän vietettyä aikaa kavereidenkin kanssa ja suuniteltu traconin reissua. Taitaa kyllä taas jäädä cossi-asu tekemättä, kun ei ole aikaa ja ei kyllä varaakaan siihen. Olisin muuten halunnut cossata Kill la kilistä Makoa. Tuntuu ainakin nytten, että tulee olemaan syksyllä paljon enemmän tekemistä kuin tässä kesällä. 
Miehen tekemä hieno kesäkakku. :)

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Tervetuloa unettomat yöt

Ei ole kyllä taas paljoa kirjoitettavaa. Sain nukuttua eilen yöllä vaivaiset kolme tuntia ja muuten valvoin vain telkkari päällä silmät kuoppiin kuivuen. Tänään tuli sovittua, että tehtäisiin kaverin kanssa lasagnea, että saa nyt nähdä mitä siitäkin tulee tässä olotilassa. Pitää vaan nyt toivoo, että mä saisin edes ens yönä taas nukuttua. Ettei vaan menisi siihen niin kuin viime kesänä, että hyvä jos nukuin viikolla yhtään. Herranjee, että sitä oltiinkin kuin zombeja. 
Viuhti kurkkii mansikasta. Huomasin tässä, että mulla on aika paljon kuvia Viuhtista kun, Tiuhti yleensä koisii tai on muuten vain piilosilla.
Värjäsin taas hiukset... En tiedä, kyllä miks mä oon taas menossa tosi tummaan väriin. Hiukset näyttävät lähes mustilta tällä hetkellä. Ens viikolla olisi muuten animecon Kuopiossa ja harmittaa tosi paljon, että en pääse nyt edes sielläkään käymään, kun ei ole varaa. Tuntuu, että sitä ei oo nyt tälle kesää käyty missään, että pitää toivoo jos edes elokuussa kävis siellä pikkuveljen luona. 

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Perjantai

Otin tässä kuvia ostoksistani viime kuussa ja tajusit, että herran jee miten sitä onkaa tullut tuhlattua. Ihania löytöjä kuitenkin tein niin on taas niin materiaalionnellisuus, kun vain pystyy olla. Pitäis nyt ainakin heinäkuun ajan olla tuhlailematta, jos haluan siellä kuusamossakin päästä käymään elokuussa. Oli ihanaa, kun pikkuveljeni soitteli minulle yks päivä ja en ole tosiaan kuullut hänestä juuri mitään pitkään aikaan. Taidettiin nähdä viimeksi jouluna. Tuli ihan hirvee ikävä, mutta onneksi nähdään sitten elokuussa... Toivottavasti! Tässä kuitenkin niitä kuvia viime kuun ostoksista. 
Nämä löydöt minä tein silloin, kun käytiin miehen kanssa Kuopion matkuksessa. 
Pitsitopin ja legginsit taas tilasin nellystä. Niin ja sain myös pienen paketin pikkusiskoltani, joka sisälsi ihanan cheap monday t-paidan. Tuli vähän sellainen olo, niin kuin olisi ollut syntymäpäiväni, kun sain tämän paketin käsiini. Tässä tämän päivän tuore asukuvanen. Missä mulla on tämä lahjaksi saatu t-paita päällä. 
Ei tässä kyllä kaikki ostokset olleet viimekuulta, mutta suurinpiirtein. 
Tässä sitten valmistaudutaan henkisesti siihen, kun mies sai töitä kaukaa helsingistä, että saan taas tottua yksin oloon ja opetella nukkumaan yksin. Mikä on mulle tosi vaikeaa, mutta eiköhän se ekan kuukauden jälkeen onnistu. Tuntuu silti hieman pahalta, että toinen taas lähtee ja mä jään tänne. Eikä me nähdä, kun kerran kuukaudessa. No pitää siitä sitten ottaa kaikki ilo irti, kun taas nähdään. Kuitenkin taas eristäydyn kaikista ja kyyhötän vain täällä kotona neljän seinän sisällä. Pitää vain koittaa itselle keksiä paljon tekemistä ja toivoa, että se aika kuluu nopeasti. Olen kyllä taas innostunut lukemaan hulluna eri manga sarjoja, että siinäpä tuo tämäkin ilta menee, että mussutan karkkia ja lueskelen mangaa heh. :)