maanantai 7. heinäkuuta 2014

Tervetuloa unettomat yöt

Ei ole kyllä taas paljoa kirjoitettavaa. Sain nukuttua eilen yöllä vaivaiset kolme tuntia ja muuten valvoin vain telkkari päällä silmät kuoppiin kuivuen. Tänään tuli sovittua, että tehtäisiin kaverin kanssa lasagnea, että saa nyt nähdä mitä siitäkin tulee tässä olotilassa. Pitää vaan nyt toivoo, että mä saisin edes ens yönä taas nukuttua. Ettei vaan menisi siihen niin kuin viime kesänä, että hyvä jos nukuin viikolla yhtään. Herranjee, että sitä oltiinkin kuin zombeja. 
Viuhti kurkkii mansikasta. Huomasin tässä, että mulla on aika paljon kuvia Viuhtista kun, Tiuhti yleensä koisii tai on muuten vain piilosilla.
Värjäsin taas hiukset... En tiedä, kyllä miks mä oon taas menossa tosi tummaan väriin. Hiukset näyttävät lähes mustilta tällä hetkellä. Ens viikolla olisi muuten animecon Kuopiossa ja harmittaa tosi paljon, että en pääse nyt edes sielläkään käymään, kun ei ole varaa. Tuntuu, että sitä ei oo nyt tälle kesää käyty missään, että pitää toivoo jos edes elokuussa kävis siellä pikkuveljen luona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti