sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesä kesä !


On ollut ihan mahtava päivä! Jos ei laske pari muuttujaa mitä tapahtui tivoli reissun aikana.
Käytiin siis poikaystäväni kanssa tänään Tivoli Sariolassa ja oli kieltämättä ihan mukavaa käytä pitkästä aikaa vaikka en uskaltanut käydä, kun vain yhdessä laitteessa ja siinäkin tuli itkettyä ja huudeltua äitiä. No miestä ainakin nauratti ja muita kyydissä olioita. Minkäs sille mahtaa, että pelkää ja toinen pakottaa mukaan.... No tulipaha oltua.


Oli muutenkin kivaa kävellä ihan kahestaan vaan ulkona, vaikka tuntu että me paistutaan. En tosiaan arvannut, että ulkona olisi ollut niin lämmin, mitä tänään on ollut. Olis ihan pelkällä t-paidalla ja shortsella pärjännyt.





Hirveen kallista oli, mutta onneks mies maksoi kaiken tivolissa! : D Meillä kävi sitten se 'mukava' kömmähdys, kun ukko päätti tarjota mulle minun kiusaamisen jälkeen pehmiksen ja itelle hattaran. Niin no eipä ollut sitten käteistä enään ja kortti ei jostain syystä toiminut. Siinä sitten oltiin nolona tiskillä ja mies soitteli paniikissa isälleen, että hän tuo meille rahaa. Onneksi myyjä oli ymmärtäväinen ja sanoi oottavansa, kun kesti jonkun aikaa, että iskä pääsi paikalle. Tilanteesta sitten selvittiin ja no muistaapa nyt aina, että kannattaa varata käteistä kunnolla mukaan.


Mega siistit aurinkolasini, joissa näytän ihan kärpäseltä. :'D

Tänään olisi vielä luvassa lättyjen paistaminen. Nomnom kermavaaholla sekä hillolla.
Niin ja tähän loppuun vielä tämän päivän asu kuva.

Tosiaan oli kyllä liikaa vaatetta tälle päivää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti