lauantai 26. toukokuuta 2012

Sunny day

Millään en juuri nyt jaksaisi mitään tulla kirjoittelee, mutta haluan ehdottomasti jakaa kuvia tästä päivästä. Olin hyvän kaverini kanssa lenkillä keskustassa ja ylläri me eksyttiin taas myös kirpputoreja kiertää ja kerrankin tein jopa löytöjä. : )

Kuvia siis tästä päivästä.

Olisi jo ehkä aika ostaa uudet lenkkarit... Vanhat alkaa olla jo aika puhki.
Hyvä kirpputori. Suosittelen. : )

Vanhasta - aitasta löysin tämän kivan helle/rantamekon ginatricot ja makso ehkä liikaakin 5€, mut ostinpa nyt niin on kesäksi ranta mekko.

Tavara kirpputorosta taas löysin tämän ihanan ruutupaidan jeje. Hyvä löytö,sillä olin ettinyt tämmöstä jo jonkun aikaa ja tämä tais maksaa jonku neljä euroa.

Sitten käytiin poikaystävän kanssa anopilassa syömässä jälleen ja sain anopiltani mansikka amppelin!

Ostettiin myös poikaystäväni kanssa muita kivoja yrttejä parvekkeelle.


Käytiin myös kaverini kanssa kahvilassa ja minun oli pakko ottaa kuva itsestäni vessassa, kun ihmettelen miten hyvässä kunnossa nyt ihoni on. En uskonut, että se antibiootti kuuri olisi tehonnut tähän agneen, mutta tässäpä näkyy tulos. Pärstässäni ei oo oikeasti tipan tippaa meikkiä + olen lenkin jäliltä ihmeen hemaseva. :'D



 




2 kommenttia:

  1. Ooooooh vanha-aitta saanu hienon kyltin? * o * looks nice. Pitänee tulla piipahtamaan, alkaa ikävä iskeä kajaania kohtaan :,DDD.

    VastaaPoista