tiistai 28. elokuuta 2012

Mä viel elos oon

Vaikka kirjoitus tahti on pysähtynyt, niin en ole vielä lopettamassa. Odottelen vain sitä hetkeä millo energiaa on tarpeeksi jatkaa taas tätä kirjoittelua. Koulu, kun alko niin tuntui, että se veti musta saman tien kaikki mehut ja, että mulla ei olis ollut ollenkaan lomaa. Olo-tila on ihan sen mukainen... Tai sitten mulle on iskenyt syysmasennus.  Toivottavasti mokoma menee nopeesti ohi. Koitan latailla pattereitani rauhassa ja jatkaa sitten, kun siltä tuntuu.

-Tarina-

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ei mikkään oo nyt hyvin

Ei mee hyvin ei mikkään. Ottaa taas niin aivoon kaikki asiat, että ei senkään puolesta oo pahemmin tehnyt mieli mitään kirjoitella, kun asiat on mitä on. Raha se tietenkin tässä nyt suurin ongelma on, että en tiedä enään onko mun järkeä jatkaa opiskelemista... 

 En kumminkaan halua tänne tulla valittaa kaikesta joten jaan tänne pari söpöä kuvaa taas Hosulista. Jotain piristävää siis!

<3

torstai 2. elokuuta 2012

Kuvia viikon ajalta

Koska en ole jaksanut/kerinnyt päivitellä. Pistän näin myöhään sitten jonkin sortin kuva spämmiä tänne näi. Ihan random kuvia vain, mitä olen napsinut tällä viikolla.

Käytiin muuten vain autoilemassa Sotkamossa. Ukon autossa roikkuu tälläinen koriste.

Uimarannalla bongasin mun unelmien auton. <3

Hosulia tais vähä pelottaa olla kaverini käsillä.

Hosuli maistaa ekaa kertaa rypälettä ja tais olla aika jännän makuista, kun ilme on noin veikee. :'D

Ukkospilvet... Tuona päivänä salamoikin iha hirveesti, mutta tietenkään en kämäisellä kamerallani saanut tallennettu sellaista.

Tivoli oli sitten ihan koti-ikkunan edessä. Taisivat pysähtyä ukkosmyräkän vuoksi.


Loppuun kuva yhdestä kortista meidän jääkaapin ovelta.

Taisipa tulla tylsähkö päivitys tälle iltaa, mutta päivittelempä myöhemmin paremmin. Niin ja olipa taas mielenkiintoisia kuvia, mutta öitäpä nyt.