perjantai 23. marraskuuta 2012

Voihan marraskuu

Huomaa kyllä, että on jonkin sortin kaamos masennusta liikkeellä ja koulu asiat painaa taas niin täysillä päälle ja ressaan taas niin paljon, että ei toi laihdutuskaan ole lähtenyt nyt ollenkaan kunnolla käyntiin. Vaikka aloitinkin kirjoittamaan nyt laihdutukseen liittyvää blogia, että se vähän enemmän tsemppais mua tähän. 

Koulu asiaan ei auta yhtään se, että lintsaan enemmän, kun laki saallii, kun ei vaan yksin kertaisesti riitä into enään. Vaikka oliskin vain pari viikkoa enään koulua ja loppu vuoden pelkkää tyoharjoittelua. Silti ahdistaa, kun pitäisi olla kaikki jo tehtynä. En tiedä mikä tässä auttaa enään. Tahdon vain pysyä kotona piilossa kaikesta. Ihmisiinkään en luota pätkääkään ja jos olen poissa koulusta uskon ja luulen oikeasti, että kaikki kääntyy mua vastaan ja puhuvat musta ties mitä. Luottamusta ei ole kehekään ja itsetunto on taas aika nollilla. 

Ei yhtään auta asiaa, kun tietää et joutuu justiinsa työssäoppimiseen jouluryysiksen aikoihin.  Vaikka rakastankin joulua nykyisin, niin tietyssä määrin ahdistun siitä vouhottamisesta ja ostamisesta. En edes tiedä onko mulla varaa mennä kellekkään ostelee mitään lahjoja. Ehkä taas mietin kaikkia asioita kerralla ja stressaan pelkästään siitä. 

On myös surkiaa, kun lauantainakin olisi vielä koulua ja joulun päivän avajaiset. Huomiseksikkin on luvattu vaan vesisadetta, että hyvää joulua vaan kaikille. 

torstai 1. marraskuuta 2012

Uulala

Jee sain vihdoin ja viimein henkkamaukka pakettini kotia, mutta hieman ihmetyttää nyt toi maksu hommelli, kun eivät laittaneet sitä laskua mukaan. Nyt huolestuttaa et ne  ne laittaa jonku myöhästymis koron sun muun kakan siihen summaan mukkaan. Muutenki oli toi tilaaminen ja paketin oottelu tosi epävarmaa ja epäilyttävää, kun on saanu kuulla kaikilta vaan huonoja kokemuksia, että toivottavasti menee sit hyvin toi maksu hommelli. : /  Kuitenkin oli taas kiva, kun sai pitkästä aikaa jotain uutta kivaa vaatekaappiin ja pukeuduinkin saman tien osaan niistä uutuuksista.
Ostin mm: tuon kaulakorun, shortsit ja sukkikset. Ostin myös kahet muut sukkikset ja housutkin. 
Pitäis vaan puottaa tota painoo niin ei olis niin inhottavaa pitää housuja jalassa. :'D 

Eipä tässä elämässä ole mitään ihmeempiä tapahtunut, nyt ootan vain tota miestä saapuvaksi kotia. Ja niin olenhan luvannut kokata hänelle herkku aterian punaviineineen, että taijanpa tästä mennä hommiin. :)