torstai 27. joulukuuta 2012

Kipinän rakkautta

Tähän alkuun päivän asukuvanen. Mulla oli kaikki päällä olevat joululahjoja siskolta,anopilta ja ystävältäni. Anoppini mm. valmisti nämä ihanan pitkät villasukat, joita rakastan ylikaiken, kun tälläinen vilukissa olen.  Oli aivan mahtavaa, kun kaupat oli taas auki ja pääsi keskustaan kiertelee liikkeitä, tosin vähän ahdisti se ihmistungos mitä oli. Käytiin kans miehen kanssa ulkona amarillossa taas syömässä. Vois kyllä alkaa harventaa tuota ulkona syömistä, kun ei maha ja lompakko tykkää. Taas söin ihteni kipiäks ja köyhäks. :') 

 Tässä vielä kuva tämän päivän ostoksesta Kappahallin miesten osastolta neule. Neuleita ei voi olla koskaan likaa. <3  Nyt ootellaan kaveria kylään ja nautitaan ukon kans muuten illasta. Tarkoitus olis vielä katsella leffaa ja syyä herkkuja oijoi. Loma kuluu aivan liian äkkiä pois. 

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kuvia joulustani

Tuntuu nyt, että joulu tais mennä jo, kun tänään kaikki läheiset ihmiset lähtivät pois luotani. Toivottavasti nyt useammin nähtäisiin, kun kerran vuoteen.

Kerettiin jo tälle päivää meidän kaunis kuusikin jo purkaa, kun ei tuo elossa meinannu pysyä yhtään sen pitempään. Varisi siihen malliin, että oltais hukuttu jo neulasiin. Kuusen väriteema oli punainen ja hopea, kun ukko halusi punasta ja meikä mielummin hopeaa, niin tuli tehtyä tällä sekoitus. Kuulostan hirmu mielenkiintoiselta varmaan, kun jauhan täällä jostain kuusen väreistä, mutta olin tosi ylpeä tästä. 

Tykkään tästä kuvasta hirmusesti.

Tuli tietenkin syötyä taas siihen malliin, että en uskalla edes käydä puntarilla. Pitää aloittaa kyllä taas kevyemmällä linjalla. Suklaatakin on mätätty niin mahottomasti nomnom. Olihan täällä kaksiossa melkoisen ahdasta, kun ihmisiä oli kuus kappaletta ja meidän porukoiden koira Taneli, mutta ihan hyvin me selvittiin. Pakko kyllä sanoa, että oli ehkä tähän astisista jouluista paras, kun sai vaan olla. Kivojakin lahjoja sain kaikilta esim. pikkusiskolta kynsilakkaa jostain Oulun meikkikaupasta. 
Tulipa taas sievästi lakattua... pöh. 
Kerään kysilakkoja, joten lahja oli oikein mieluinen. Ihan huikeen värinenkin.
Hosuli tuntu tykkäävän huomiosta. Pikkusisko ja veli tykästy palleroon.

Oltiin sitten pikkusiskon kanssa rohkeita ja koitettiin mennä -30 asteen pakkaseen ottaa kuvia. Tosin mä paleilin siihen malliin, ettei kuvat oikein onnistuneet. Sain muuten noi housut ukoltani lahjaksi ja kenkulit kiitos hälle. 

Tais tulla melko sekava postaus, mutta ei ole kauheena ispiroinu kirjoittelu tai kuvien ottaminen. Ajattelin kuitenkin jotain tästä joulusta laittaa esille. :) 

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vuosipäivä juhlailut

Oikeasti meillä olis ukon kanssa vasta huomenna 3-vuotis päivä, mutta päätettiin mun pitkän työajan vuoksi juhlistaa tätä päivää mielummin tännään. Lähdettiin ukon kanssa pyörähtää Vuokatissa Amarillossa syömässä ja samalla piipahdettiin kavereitten luona kyläs. Oli kaikinpuolin mahtava päivä. :)

Tässä oli tämän päivän asu-kuvanen. 

<3
Sit meikä koitti olla söpönä, mutta epäonnistuin taas täydellisesti... :'D

Tähän loppuun on vielä pakko lisätä kuvia kaverini kissoista Sakusta ja Nalasta, jotka kovin tuntu ihmettelevän tätä kameraa. :)
Saku
Nala 

Joulu Oulut

Käväsimpäs siis pikkusiskoni luona jälleen Oulussa tekemässä nopeasti jouluostokset.
Oli ihan hirmusen ahistavaa, kun ihmisiä höntäili sinne tänne keskustassa, niiku päättömät kanat. 
Kestin olla pari tuntia, kun rupes jo vitutuskäyrä ankarasti nousemaan sekä hirmunen ahdistus, mutta oli muuten mukavaa ja Ouluhan on kaunis kaupunki. Varsinkin oli mahottoman sievät jouluvalot laitettu. 

Tässäpä kuvia Oulun reissusta. 


Huomaa kait näkyvästi, etten vielä täysin hallitse ton Baby kamerani käyttöä... :'D

Sitten pikkusiskoni hemmotteli jälleen mua kaikenlaisilla herkuilla. Tämä esimerkiksi taiko näppärästi valkosuklaasta jotain herkullista kuumaajuomaa, joten pitihän nämäkin herkut ikuistaa. Olis pitänyt muistaa kysyy ohje kans. 



Olis voinut enemmänkin kuvia nappailla, mutta lähinnä keskityin ostelee lahjoja. : ')
Ensi kerralla sitten. 

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

With canon you can


Vihdoin ja viimein viiden vuoden haikailun jälkeen. Menin ja hankin itselleni ihka ensimmäisen oman järkkärin! Voi tätä onnen päivää. <3 Tässä vielä opettelen vasta tämän käyttöä ja tässä postauksessa olevat kuvat ovat tälläisiä harjoitus kuvasia. Tuntuu niiku kanniskelisin vauvaa sylissäni, kun pelkään, että tämä kamera menee heti rikki mulla. 

Kivat blingi kynteni. :D

Niin, mutta juu jouluhan se tulla porskutti ja huomenna alkaisi eka työssäoppimispäivä Jyskissä. Olen siellä  töissä 6kk, että toivottavasti viihdyn siellä ja opin paljon. Jänskättää ja ehkä jopa hieman pelottaakin, että entä jos en tuu siellä kenenkaan kanssa toimeen ja jos en osaa mitään. Pitäis tietenkin ajatella, että kaikki menee ihan hyvin.  Mulla pitäisi sitten 6kk jälkeen valmistua Tapahtumarakentajaksi, että jee. Kuhan jaksan olla kärsivällinen ja niin ohan mulla sitten tämän jälkeen kaksi ammattia. Kaks on aina yhtä parempi. En usko, että lähden aiankaan ihan heti opiskelemaan uutta alaa, että toivottavasti löydän tämän koulun jälkeen töitä, niin pääsen makselee opintolainaa takaa... -.-' 



Niin ja totta kai minäkin halusin osallistua mukaan Tyyliä metsästämässä- blogin haasteeseen Naked Truth. Vaikka kammoksuttaa oikeasti ottaa kuva itsestään ilman järjetöntä pakkeli kerrosta, kun valitettavasti kärsin lievän/keski vaikeasta agnesta, mutta olen rohkea peipponen ja tässä se on: 

Ja kuten kuvasta näkyy niin finnejä riittää vaikka muille jakaa... En jaksanut oottaa parempaa  naama päivää, että tässäpä tämä. Ei suklaata mulle taas vähään aikaan.