keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kuvia joulustani

Tuntuu nyt, että joulu tais mennä jo, kun tänään kaikki läheiset ihmiset lähtivät pois luotani. Toivottavasti nyt useammin nähtäisiin, kun kerran vuoteen.

Kerettiin jo tälle päivää meidän kaunis kuusikin jo purkaa, kun ei tuo elossa meinannu pysyä yhtään sen pitempään. Varisi siihen malliin, että oltais hukuttu jo neulasiin. Kuusen väriteema oli punainen ja hopea, kun ukko halusi punasta ja meikä mielummin hopeaa, niin tuli tehtyä tällä sekoitus. Kuulostan hirmu mielenkiintoiselta varmaan, kun jauhan täällä jostain kuusen väreistä, mutta olin tosi ylpeä tästä. 

Tykkään tästä kuvasta hirmusesti.

Tuli tietenkin syötyä taas siihen malliin, että en uskalla edes käydä puntarilla. Pitää aloittaa kyllä taas kevyemmällä linjalla. Suklaatakin on mätätty niin mahottomasti nomnom. Olihan täällä kaksiossa melkoisen ahdasta, kun ihmisiä oli kuus kappaletta ja meidän porukoiden koira Taneli, mutta ihan hyvin me selvittiin. Pakko kyllä sanoa, että oli ehkä tähän astisista jouluista paras, kun sai vaan olla. Kivojakin lahjoja sain kaikilta esim. pikkusiskolta kynsilakkaa jostain Oulun meikkikaupasta. 
Tulipa taas sievästi lakattua... pöh. 
Kerään kysilakkoja, joten lahja oli oikein mieluinen. Ihan huikeen värinenkin.
Hosuli tuntu tykkäävän huomiosta. Pikkusisko ja veli tykästy palleroon.

Oltiin sitten pikkusiskon kanssa rohkeita ja koitettiin mennä -30 asteen pakkaseen ottaa kuvia. Tosin mä paleilin siihen malliin, ettei kuvat oikein onnistuneet. Sain muuten noi housut ukoltani lahjaksi ja kenkulit kiitos hälle. 

Tais tulla melko sekava postaus, mutta ei ole kauheena ispiroinu kirjoittelu tai kuvien ottaminen. Ajattelin kuitenkin jotain tästä joulusta laittaa esille. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti