tiistai 13. elokuuta 2013

Faded color

Tulipahan kerrankin aamulla herättyä aikaisin, kun äiti soitti kello yhdeksän aikoihin. Jännä oli, kun näin justiinsa sillä hetkellä untakin, että juttelin äidille. Ihan hyvältäkin tuntuu kerrankin. Ilmeisesti mulle ei oikein sovi nää  päivään asti nukkumiset, kun olo on aina sen jälkeen niin kuin oisin haudasta noussut. Tänään pitäis käydä kaverilla kylässä jeje. Saan samalla lenkkeiltyä, kun haen lisää Hopeanuoli mangaa häneltä.

Huvitti aamulla, kun postiluukusta kuulu aika kova ääni ja sitten, kun minä menen katsomaan, että mitäs sieltä nyt tuli. Niin pari pientä paperi lappusta ilmeisesti taas jehovilta...
Oletin, että sieltä olis saattanut tippua enemmänkin postia äänen perusteella. Kumminki sain pettyä, kun ei tullut edes mainoksia höh.
Aamuinen Hosuli hassussa asennossa. 

Kivasti haalistunut toi mun väri päästä myhy. Aika kauan toi kuitenkin on kestänyt varmaan jo pari viikkoa vai kolmekkin ilman, että oisin lätkinyt uutta päälle. Sain pitkästä aikaa ostettua uusia tamineita allenuksista, joten toki niitä tässä esittelen. Seppälästä ostin ton pitkän t-paidan tapasen ja se maksoi vain 8€ ja sitten noi nahkaisen oloiset, mutta eivät kuitenkaan ole sitä legginsit ostin lindexistä vitosella? En muista enään, mutta halvat olivat. Enpä kyllä taas vähään aikaan shoppaile, kun pitää vähäisistä rahoista koittaa säästää matkoihin, kun rakas isosiskonikin tulee taas suomeen jeje. En ole nähnyt häntä vuoteen, niin on jo tässä ollu melkonen ikäväkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti