tiistai 22. huhtikuuta 2014

Matkalaulu

Tulipa käytyä eilen kaverini ehdotuksesta ylläri matka Iisalmeen. En ollut ennen kaynytkään koko paikassa ja vaikka olikin pyhäpäivä ja suurin osa/kaikki paikat oli kiinni. Niin kuluihan se 4-5h siellä mäkissä taikka torilla hengailen. 
Huvittikin vähäsen, että pitää tulla Iisalmeen asti, että pääsee mäkkiin syömään hah. :') 
Otin muka oikein kamerankin mukaan, että otanpa sitten ajan kuluksi kuvia, mutta loppujen lopuksi keskityin vaan olemiseen ja unohdin koko kuvailun taas ylläripylläri. Voisi mennä uudestaankin sinne käymään ihan silleen, että kaikki paikatkin on auki. Nii ja olipa ihanaa tulla kotiinkin, kun naapurit olivat taas sisällä poltelleet ja kämppä haisi ihan tuhkakupille...Yh! On muuten taas tänäänkin niin ihana ilma, että tulee hirvee morkkis vaan täällä sisällä kökkimiseen, että pakko on tästä lähteä pihalle oleilemaan. 

torstai 17. huhtikuuta 2014

Spring!

Ihanaa  sieltä se kesa vauhdilla tulee. On ollut kyllä mieli melko korkialla, kun on ollut näitä aurinkoisia päiviä. Viherpiipertäjäkin olen ollut viime viikolla, kun istuttelin yrttejä ja salaattia. Zipolle kasvattelin myös vähäsen tota ohraruohoo, että saa pikkunen sitä sitten nakertaa.
Koittanut hieman positiivisemmin ajatella taas kaikkea, että kyllä se siitä hyvin menee Ja yrittänyt olla stressaamasta noita työjuttuja. Miettinyt tässä myös, että meniskö sitä kolmatta alaa opiskelemaan syksyllä tai ei. Olisi se kyllä mukavempaa saada töitä. Käytiin myös kaverin kanssa katsomassa The Blankon keikkaa. Mikä oli kyllä todella hyvä keikka. Taisin ihan kunnolla tykästyä tähän bändiin.
Hyvää pääsiäistä vaan! :) 

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viha-rakkaussuhde

Olen alkanu pikkuhiljaa tottua näihin uusiin hiuksiini, tosin tuntuu, että alan pikku hiljaa vihata näitä päivä päivältä enemmän. Ehkä mulla on hieman ikävä niitä kuivia latvojani... nyyh. Eihän nämä pahat oo, mutta hoksin tässä, että en minä jaksa olla jatkuvasti suoristamassa ja laittamassa näitä, että nämä näyttäis ihan fiksuilta. En tiedä, on nyt vähän semmoinen viha-rakkaussuhde näihin hiuksiin. Aluksi mä tykkäsinki tosta mun rikkonaisesta viistosta etutukasta ja nyt mä vaan toivon, että se kasvais nopeesti pitkäksi, että voin tasata sen haah. :' D
Kuitenkin se siitä hiusjutuista. Tuntuukin nykyään, että mie en paljoo tänne muusta kirjoitakkaan kuin hiuksistani. *Köh! ei muuta elämää.* Tuntuukin kyllä oikeastikkin ettei ole, mutta onneksi on vielä nuita kavereita joita voi näköstellä. Työrintamalle ei oo tullut muutosta ja ilmoituksia mitä mulle on tullut niin on ollut vaan niitä " Kiitos hakemuksesta, mutta et tullut tällä kertaa valituksi." Tai ei edes ilmoiteta mitään. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää ja mä olisin ihan varma, että jos mä pääsisinkään johonkin töihin niin varmaan itkisin ilosta. No, mutta koitetaan pitää lippu korkealla ja toivotaan tulosta. Vaikka välillä tuntuukin siltä, että olen tämmöinen ihmisjäte, joka ei kelpaa mihinkään. Koitetaan nyt yrittää ajatella edes vähän positiivisemmin. 
Vois vaikka lotota tälle viikkoo ja toivoa, että voittais koko potin huahaua! Joo ei mulla muuta jätän tämän vain tähän. 

torstai 3. huhtikuuta 2014

Pinkkiä rauhaa

Oli eilen yllättävän mahti kiva päivä, vaikka jännäsin sitä parturia. Hyvin se meni ja uus look on ihan yllättävänkin kiva. Kaverin kanssa sen jälkeen hieman kiereltiin  kauppoja ja mä jopa löysinkin itselleni jotain kivaa. Oon huomannut, että mulla on vaatekaappi aika lailla täynnä tummia taikka harmaita vaatteita. Joten teki mieli ostella kaikkea hempeää ja värikästä, Ehkä se johtuu tästä kevään tunteesta tai jostain. Kumminkin löysin pari edullista neuletta seppälästä sekä ajattelin kokeilla tuota hiuspuuteria, että millaista jälkeä siitä saa aikaan. 
Sitten löysin niin ihanan mekon h&m:ltä, että oli aivan pakko ostaa se, kun huomasin sen liikkeessä. En tiedä missä mä tätä piän, että toivottavasti tulee jotain juhlia vaikka tai ihan kesällä muuten vaan käytän. Harmittaa kyllä vähän, kun olin tehny lupauksen itselleni, että en tässä kuussa mitään ostelisi. Ainakaan vaatteita, jos tässä kerta ollaan ja yritetään painoa puottaa, mutta noh. Tässä olisi loppukuusta kaverini synttärit, että voishan sitä tuota mekkoa ehkä suunitella päälle tai sitten jotain arkisempaa. Eipä tässä taas sen ihmeelisempää, kun mukavaa alkanutta huhtikuuta vaan kaikille. :)