tiistai 23. syyskuuta 2014

Turhautumisia

Minusta tuntuu, että yhen työpaikan saanti on kuin voittais lotosta. 
Terveisin  minä joka sai taas ilmoituksen, että en tullut valituksi. Eikä se ollut, kun varmaan tuhannes sama vastaus. Jos jotain positiivista, niin sentään vastasivat edes. 

maanantai 22. syyskuuta 2014

Navy blue

Musta tuntuu ettei toi meidän vessa tule koskaan valmistumaan ja saadaan elää ilman vettä. Ei koko päivänä oo niitä remontti miehiä näkynyt tai kuulunut, vaikka puhe oli maanantaina jatkua homma taas. Kaipa meidät on nyt unohdettu sitten. Alkaa pikkuhiljaa tympimään koko homma, kun pitää ravata kerrostaloa eessuntaas, jos on vessahätä. Puhumattakaan ruuanlaiton vaikeudesta nyt, kun sitä juoksevaa vettä ei ole. Ilmeisesti ei saada edes mitään korvauksia vuokran suhteen, kun ukko oli jo käynyt kyselemässä. Pitää varmaan itellä mennä sinne älämölöä pitämään, että saadaan oikeutta jumankauta. 
Tilasin tässä zalandosta itselleni talvitakin, joka ei ylläripylläri ollut musta eikä viininpunainen. Ajattelin yhdistää tähän väriin sitten kaikkea punaista. Ihan muuten hyvä takki, mutta yllätti kyllä ohuudellaan, että varmaan tällä takilla ei ihan kovilla pakkasilla pärjätä. Ehkä enempi loppusyksyn takki kuin talvitakki. Innolla tässä odottelen myös h&m:n pakettia saapuvaksi, kun tilasin sieltä tosiaan viininpunaisen neuleen sekä punaiset pipon sekä tuubihuivin. On tullut myös muita uudistuksia tehtyä, kun kävin viimeviikolla parturissa ja olen taas pitkästä aikaa tyytyväinen hiuksiini. 
Kaljuunun jee! Mietin myös myöhemmin leikata toiseltakin puolelta sivun lyhyeksi, mutta kahtoo vielä. Tässä taas saan totutella yksinäisyyteen, kun ukko sai taas etätöitä Tampereen suunilta. Nähdäänpä siis taas vain viikonloppuisin höh. Ja menihän taas toi nukkuminenkin aivan sekaisin dan dan daa.  Sain nukuttua vain pari tuntia, että tässä vois vaikka päivällä koittaa nukkua vähän päiväunia. Iloinenhan mä olen, että toinen sai taas töitä ilman, että edes haki mihinkään. Vaikka itse haen joka paikkaan jatkuvalla syötöllä. Eikä edes tuu puhelua haastatteluun. Kyllä hieman katkeralta kuulostan ja olenkin, mutta tässä sen näkee miten tärkeää se työkokemus on. Yrittänyt tässä vaan olla ja stempata itseäni, ettei menis liiaksi angstailuksi, mutta pakko myöntää, että välillä tuntuu ihan hiton pahalta tää tilanne. No, mutta ei luovuteta! Tänäänkin oon laittanut pari hakemusta eri paikkakunnille, että pidetään vain peukkuja. 

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ikuiset

Tässä ollaan taas haeskeltu inspistä blogin kirjoitteluun, kun elämä ollut tässä muutaman viikon vähän mullin mallin. Nyt alkaa vähän rauhoittuu meininki siltä osin. On tässä tullut tunnettua itsensä hyvin yksinäiseksi ja olen miettinyt paljon asioita, että mitä tähän olotilaan pitäisi tehdä. Onhan minulla tuo mies, mutta eipä juuri ole kavereita ympärillä. Vaikeeta varsinkin näin aikuisena tehdä kaveruutta uusien ihmisten kanssa jos ylipäätään tapaa uusia ihmisiä. Vieläkin haaveilen eri paikkakuntaan muuttamisesta, mutta mitenpä muutat mihinkään ilman töitä ja rahaa. 
Tässä meillä ilmeni kotona vessan/suihkun puolella kiva vesivahinko ja ollaan nyt ukon kanssa jouduttu elää ilman vettä, vessaa sekä suihkua. Koko ajan on vaan ilmentynyt lisää ongelmia, mikä taas sitten lisää sitä remppa aikaa, että kivat tästä jos ei saada edes mitään vuokran maksuhyvitystä. Me onneksi saadaan käydä kerrostalon kellarissa suihkus ja vessassa, että ei hätä ole tämän näköinen. Olishan tuo kuitenkin kiva, että toi remppa olis valmis jo kuun lopussa.
Kauniita kylppäri kuvia... Näyttää aivan hylätyltä punkkerilta. 
Piristin itseäni tässä muutamilla löydöillä mitä tein tänään keskustassa. Minun piti löytää itselleni kiva syystakki, mutta eihän sitä tiettyä tietenkään tule vastaan, kun lähdet etsimään vartavasten. 
Löysinpäs kuitenkin jotain tarpeelista, vaikka ehkei noi sormukset ja korvikset ole sitä. 
Huomenna olisi aamusta luvassa parturi, vihdoin ja viimein. Mietin, että leikkaisko ihan kaljun, mutta saa nähdä millaista tulee. Tässä ootellut vain, että tämä päivä menisi nopeasti ohi, että pääsis jo näistä kuivista hiuksista eroon. 
Huomista odotellen...

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syksyyn ja talveen valmistautuminen

Tuli taas eilen vietettyä turhan monta tuntia netin ihmeelisessä maailmassa haaveilen omistavansa kaikkea mitä nettivaatekaupoista vaan saa. Ihan tuskastuttaa, kun pitäis saada kunnon takki syksyyn ja talveen sekä kengät syksyyn ja talveen sekä muita lämpösiä tamineita. Viime talvihan ei ollut kovinhaan kylmä, mutta jotenkin on sellainen kutina nyt tulee kunnon pakkastalvi. Tai nyt, kun mä siitä kirjoitan nii ei tule kuitenkaan. 
No tossa yöllä sitten keräsin vaatteita kasaan mitä haluaisin tulevaisuudessa hommata, jos vain mahdollista. 
Tietenkin mistä vain halvemmalla saa takin ja kengät niin sieltä hommaan, mutta tässä vain on näitä mitä bongasin ja tykkään. Ei varmaan huomaa mistä väreistä nyt pidän... hehe. Aika sekametelisoppahan tää on, että olisin tietenkin voinut tehdä näistä tarkemmat ja hienommat, kun muilla halutuimmat esittelyillä. Noh nää on vaan tämmöset mistä mä nyt tällä hetkellä haaveilen. Kivat kumpparitkin olis mukava omistaa, kun en omista ainuttakaan. Niin ja mä en osaa päättää haluanko mä mustan takin vai viininpunaisen. Musta kyllä kävis kaikkien värien kanssa, mutta  noh en osaa päättää. Aika materialistinen postaushan tästä nyt pahoittelut. :D