keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ikuiset

Tässä ollaan taas haeskeltu inspistä blogin kirjoitteluun, kun elämä ollut tässä muutaman viikon vähän mullin mallin. Nyt alkaa vähän rauhoittuu meininki siltä osin. On tässä tullut tunnettua itsensä hyvin yksinäiseksi ja olen miettinyt paljon asioita, että mitä tähän olotilaan pitäisi tehdä. Onhan minulla tuo mies, mutta eipä juuri ole kavereita ympärillä. Vaikeeta varsinkin näin aikuisena tehdä kaveruutta uusien ihmisten kanssa jos ylipäätään tapaa uusia ihmisiä. Vieläkin haaveilen eri paikkakuntaan muuttamisesta, mutta mitenpä muutat mihinkään ilman töitä ja rahaa. 
Tässä meillä ilmeni kotona vessan/suihkun puolella kiva vesivahinko ja ollaan nyt ukon kanssa jouduttu elää ilman vettä, vessaa sekä suihkua. Koko ajan on vaan ilmentynyt lisää ongelmia, mikä taas sitten lisää sitä remppa aikaa, että kivat tästä jos ei saada edes mitään vuokran maksuhyvitystä. Me onneksi saadaan käydä kerrostalon kellarissa suihkus ja vessassa, että ei hätä ole tämän näköinen. Olishan tuo kuitenkin kiva, että toi remppa olis valmis jo kuun lopussa.
Kauniita kylppäri kuvia... Näyttää aivan hylätyltä punkkerilta. 
Piristin itseäni tässä muutamilla löydöillä mitä tein tänään keskustassa. Minun piti löytää itselleni kiva syystakki, mutta eihän sitä tiettyä tietenkään tule vastaan, kun lähdet etsimään vartavasten. 
Löysinpäs kuitenkin jotain tarpeelista, vaikka ehkei noi sormukset ja korvikset ole sitä. 
Huomenna olisi aamusta luvassa parturi, vihdoin ja viimein. Mietin, että leikkaisko ihan kaljun, mutta saa nähdä millaista tulee. Tässä ootellut vain, että tämä päivä menisi nopeasti ohi, että pääsis jo näistä kuivista hiuksista eroon. 
Huomista odotellen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti