keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Ajattelin jälleen taas nopeasti kyhätä tälläisen vuosikatsauksen tästä vuodesta. Näistä nyt ei tullut niin hienoja, kun viime vuodesta. Huomasin tässä, että en pahemmin ole edes kameralla kuvaillut tänä vuonna, mitä vertaa viime vuoteen. Tai tuntuu, että viime vuonna tapahtui paljon enemmän mitä tänä vuonna. Varmaan siksi tuntuikin, että meni hirmu nopeasti vuosi ohitse. 
Tammikuussa muutimme toiseen yhteiseen asuntoomme ukkoni kanssa. Oli hirveetä stressiä yllä ja hässäkkää, kun heti joulun jälkeen piti hopulla siirtyä toiseen paikkaan.Vietin uuden vuoden silloisten ystävien kanssa ja kävimme katsomassa keskustassa raketteja. Testasin myös uutta hiusväriä mikä osoittautui surkeimiksi hiusväreiksi mitä oon koskaan kokeillut. Ei ainakaan minun hiuksiini tarttunut. 
Pikkuiselle Zipolle saimme hommattua suuremman terraarion. Innostuin jälleen liikunnasta ja laihduttamisesta sekä ulkoilin enemmän. Käytiin kavereiden kanssa nuotiolla makkarat polttelemassa ja odotin jo innolla kesää sekä stressasin tulevaisuutta. 
Kävimme katsomassa ukon ja kaverini kanssa Santa Cruz:in keikkaa. Vaihteeksi murehdin hiuksistani ja väri vaihtui blondista violettiin ja mietin jo pääni kynimistä lyhyeksi.
Tässä kuussa oli ikean reissu taas ja tuli ostettua kaikkea turhaa hömppää. Kävin leikkuuttaa hiukset ja en ollut loppupeleissä tyytyväinen kampaukseeni. Vaan innolla odottelin hiusten kasvua. Kävin katsomassa The blankon keikkaa ja olin koko keikan jälkeen ihan kieroksilla, kun en ollut osannut odottaa mitään niin hyvää musiikkia. Kävin myös huvikseen kaverin kanssa iisalmessa pyörimässä. 
Vappu tuli vietettyä kaverin kanssa mökkillä bailatessa Vuokatissa. Kesä tuntu olevan jo ja yritin laihduttaa jälleen. Kavereiden kanssa kävimme piknikillä linnan raunioilla. Pikkuinen rakas Zippo menehtyi ja terraario näytti hyvin tyhjältä ja kolkolta. 
Kesäkuussa aloin pitkästä aikaa lukemaan taas paljon eri kirjoja ja hiusten värit vaihtu pinkistä vaaleanpunaiseen. Kotiimme myös saapui gerbiili sisarukset Tiuhti ja Viuhti.
Hiusten väri taas vaihtui tumman violettiin ja siitä sitten ruskeaan, mutta en taas kovin kauaa viihtynyt tummassa värissä. Elelin taas yksikseni kotona, kun ukkelilla alkoi etelässä työt. Odotin vain innolla ens kuuta, että pääsin näkemään perhettäni. 
Elokuussa mentiin käymään vanhalla kotipaikkakunnallani Kuusamossa ja näkösteltiin perhettä ja isosiskon pientä Ronja vaavia varsinkin, kun en ollut häntä sitä ennen kertaakaan nähnyt ja jännitin jopa pienen näkemistä. Hiusten väri vaihtui elokuussa takas blondiin ylläri lylläri. Osallistuin mukaan kutsumua kampanjaan.
Kävin taas parturissa ja leikkuutin sivukaljun. Ukkolla alkoi taas etätyöt ja olin jälleen yksin ja vieläpä meijä vessaa oli remontissa tämän koko kuukauden ajan. Elin ilman vettä koko sen ajan ja oli se melkoista selviytymistä. Tunsin olevani tosi yksinäinen ja haaveilin täältä muuttoa muualle.
Vietin synttäreitäni rennosti ystäväni kanssa ja kävimme kiinalaisessa syömässä. Fiilistelin treenaamisen ja laihdutuksen tuloksia ja ensilumikin tuli jo lokakuussa. 
Olin jo kyllästynyt vaaleaan hiuskuontalooni ja tahdoin kunnolla repästä. Joten tilasin pari putelia eri sinisen sävyjä  joista sekoitin oman sävyni. Ihastuin kunnolla tähän väriin, että taitaa olla yks minun suosikki väreistä. Ukkolla loppu etätyöt ja hän palasi taas kotiin ja olin siitä iloinen.
Vietimme ukon kanssa 5-vuotis päivää. Joulu oltiin täällä meillä sisärusteni kesken ja oli oikein mukava joulu. Ainakin vähemällä stressillä selvittiin. 

Tässäpä tämä nyt oli. Jälleen kerran toivon, että ens vuonna olisi enempi toimintaa ja meininkiä. 
Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti