torstai 25. joulukuuta 2014

Christmas!

Eipä ole tullut vähään aikaan taas tänne mitään kirjoiteltua, kun on ollut kaikenlaista kiirettä ja vilskettä kerrankin. Tai no ehkä liiottelen... Oikeasti olen ollut vain hemmetin väsynyt, kun aloitin ammattistartti homman. Vaikka työpäivät eivät ole, kun vain sen kuus tuntia. Niin tuntuu ettei voimavarat riitä töitten jälkeen enään mihinkään. Tähän päälle sitten se, että järkkäsin perheelleni joulun taas, että taidan nukkua sata vuotta, kun sisarukset on menneet pois.
Meillä tuli rakkaan kanssa tässä kuussa 5-vuotta täyteen. Kävimme syömässä amarillossa ja vietimme ihanan leffa/mättöillan kotona. Aluksihan oli hirmuset suunitelmat viitospäivän kunniaksi, mutta lopulta vaan päädyttiin olemaan rennosti kahdestaan ja ihan hyvä niin. 
Käytiin hakemassa pienempi kuusi mitä viime jouluna oli, kun ei kämppään suurempaa olis mahtunutkaa mutta ihan sievä oli tämäkin kuusi ja lahjoja tuli edellistä kertaa enemmän kuusen alle. Harmi että ei tullut jouluaattona otettua kuvia sen enempää, mitä nyt vaan toi kuusi kuva ja jonkun päivän koti/olo asukuva. 
Tänään ollaan vain perheen kesken öllötelty sisällä ja katsottu erillaisia elokuvia. Huomenna on kyllä pakko mennä ulos jotain tekemään, kun muuttuu muuten mökkihöperöksi täällä. Käytiin sen verran ukon kanssa ulkona, että katsottiin onko mikään paikka auki ja olihan se apsi. Otin sitten pari kuvaa vimpelinlammesta. Nyt ei muuta, kuin vielä hyvää joulua ja uudet vuodet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti