sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Intopiinä lomaa ootellaan

Fiilistelen jo valmiiksi tulevaa hiihtolomaa... Enään vaivainen viikko niin jee! Pääsen pitkästä aikaa pikkusiskon luona käymään Oulussa. Ei millään jaksais odottaa. Kamera napataan matkaan ja seikkailaan. Pitäis käydä siellä uudessa sushi paikassakin nom. On hieman ikäväkin, kun tuntuu et on jo hirmunen ikuisuus siitä millo viimeksi nähtiin. Äitiäkin ehkä pääsen näkee näin 3kk jälkeen taas ja kyl se vaan tekee hyvää välillä vaihtaa maisemaa kaikesta.

 Varsinkin, kun on ollut näinä viikkoina ihan älytön stressi. Varmaan myös tulee ole pitkän aikaakin, kiitos koulun. Sain kuulla, että meil on jääny vahingossa yks kokonainen kurssi välistä. Ei täs mitään, mut meidän pitäis valmistua jo toukuus ja meil on nyt tämä työharjoittelu. Joka siis vie kaiken energian ja vähän enemmän. Joudun varmaan koko lomani ajan väkertää koulu tehtävien kanssa ja se ajatus ketuttaa jo valmiiksi ja tekis mieli haistattaa pitkät. Hiuksiakin on ruvennu tippuu päästä tämän stressin takia... Kohta oon kalju heh. Koitan kuitenkin urheasti puskee läpi. Sitä vaan ajattelee, että sitten jos ja, kun valmistun ja saan tämän  jo toisen tutkinnon, niin ehkä irtoo paremmin töitä  ja ehkä voin muuttaa pois täältä jee. 

Tänään on ollut jokin ihme päivä poikaystävälläni. Hän on hemmotellut minua maasta taivaisiin, sillä vei mut ulos syömään Amarilloon Vuokattiin. Oli kiva taas kävästä pitkästä aikaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli enemmän, ku laki salli. Söin ihteni taas ähky kuoliaaksi. Hyvästi laihdutus sillä kertaa. Onkin ne pari kiloa jotka tippu tos viime kuus, niin hiipineet jo takaisin. Hirvee morkkis siitäkin, mutta noh mä alan täs sit vähemmällä ressillä  taas yrittää puottaa noita ylimääräisiä kiloja. Mukamas koitin laittautuakin tälle päivää sievästi, kun en oo töitten takia jaksanut tai pystynyt.

 Miten tää kuva meni näin pikselimömmöksi, kun koitin pienentää kuvien kokoo....Ei mikään ihmeelinen asu-kokonaisuus, mutta eipä oo ollu pitkään aikaan mekkoa päällä. Löysin tämän parilla eurolla kirppiksestä. 


On ilmeisestikkin ukko tainu kans huomata, että nyt eukko ressaa ja sen takia varmaan päätti viiä mut syömään. Ainiin otettiinhan me kaveritkin mukaan reissulle ja oli kyl hauskaa. Ehkä tällä latauksella jaksaa/ kestää  nyt tulevan työviikon. 

Mietin täs etten ole tainnu laitella Hosulistakaan tänne pitkään aikaan kuvaa. Tässä vanha herra tunkee ruokaa poskiinsa. 

tiistai 12. helmikuuta 2013

Cactus

On ehkä turhin päivä ikinä. Menin ja leikkasin illalla pikkuvarpaani kynnen halki ja nyt se on turvoksissa ja kenties tulehtunukkin. Hienoa ei yhen pienen varpaan takia voida kävellä keskustaan seikkailemaan. Vaan nyt vietän tän mun vikan vaparin tääl neljän seinän sisällä. Ei siinä, että mulla olis ollut rahaakaan lähteä mihinkään. Tää on niitä päiviä, kun tuntuu kaikki olevan shittiä ja en rakasta ja en tee mitään. Elämäni on tämä koppero, kone ja työpaikka nimeltä Jyks faabulous. 

Mä vaan halkean tästä olo-tilasta ja halusta muuttaa pois täältä ja aloittaa kaiken alusta. Liikkuis aika vain nopeammin. Oon tälle päviää vaan sulatellut kohta kolmatta tuntia sushia ja otellut tekotaiteelisia kuvia kasveistani. Olen niin hyvä puutarhuri, kun kaikki mun huone kasvit kuolee jonkin ajan päästä. Pisimpään elossa mulla on pysynyt toi turvonnut kakstukseni. Se tosin on suosikki kasvinikin ja aivan kuin minäkin ulkoa  piikikäs, mutta sisältä pehmeä... Eiku? Miks mun päässä vaan soi valitusvirsi pmmp:ltä. 


Nyt tekis vaan huutaa " TAHDON TOIMINTAA!" Säykäyttäisinkö ton tylsistyneen ukon tosta koneelta. 

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

C'mon baby light my fire!

Pitkästä aikaa taas. Tässä, kun on aikaakin niin jaksaa jopa tulla jotain päivittelee.
Elämä, kun ei nykyisin oo muuta, kun työharjoitteluu ja syömistä, nukkumista ja taas töihin meno.
Ihan oon masistellutkin hieman tätä, kun tuntuu kaikki ihmisuhteet kuolevan vaan kassaan ja ikä ihmiset kommentoi vaan " sitä tämä työ-elämä on." No hieno homma sitten elämäni tulee olemaan pelkkää työtä ja yksin oloa.

 Ehkä kuitenkin nyt lopetan angstauksen ja kerron jotakin positiivista. Pääsin siis pitkästä aikaa ehkä puolen vuoden jälkeen työkaverini ja kaverini kansssa klubiin tanssimaan ja mitäs muuta olemaan sosiaaliperhonen. Oli aivan hemmetin hauskaa ja mukavaa vaan mennä juttelee randomien ihmisten kanssa niitä näitä. Juttelin jopa japanilaisen vaihtaripojan kanssa ja tämä innostu, kun juttelin hälle hieman lauseita japaniksi. Kerrankin kielentaitoni pääsi käyttöön käytönnössä jee. Voisin aloittaa alusta kielen opiskelun. Olin siis ulkona perjantaina ja oli oikeasti hauska ilta, ehkä sain imettyä sosiaalisuutta viikon verran varastoon. :'D
Laittuduin sitten ysikutoseen muka hienosti  tässä kuvanen.

Lauantai meni sitten väsymyksessä, kun pääsin kotia ehkä joskus puoli neljän aikoihin ja heräsin yheksältä jo ihan silleen, että aha ei sitten nukuta. Onneks ei tarvinu mihinkään lähtee vaan sain ihan rauhassa kerrankin olla lönniä. Tänään sitten taas tekemisen puutteesta muuten vain laittauduin ja oon fiilistellyt hyvää musaa ja nauttinut ajatuksesta, että mun ei tartte mennä takas töihin, kun vasta perjantaina jee! :) Tässä sitten tää mun tämän päivän asunen jeah. Tykkäilen hiuksistani nykyisin. Kerrankin on ihan kunnon väriset.


Hyvää sunnuntai  sitten vain, tässä vois mennä kaupasta hakee mässyä ja kahtoo joku kiva leffa.