lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lauantaina toiveita paremmasta




Tässä randomeja kuvia tältä viikolta, kun saurastelin kotona ja oli melko tylsää. Tuon yhen kuvaan kirjoittama teksti, niin toivon oikeasti et jotain hyvää ois vielä edessä päin, että tästä valmistuttais pois koulusta ja saatais töitä, eikä jäätäis yksin rahattomana masentumaan.Tuntu välillä, että seinät kaatuu päälle. Menin eilen sitten töihin, vaikka mulla oli vieläkin melko paha olla. Piristi kuitenkin hieman nähdä muita ihmisiä, eikä olla vaan kotona miettimässä. Miten mä saisin rahaa? Töitä on haettu vaikka ja mistä olen kysynyt ja hekenut varmaan jo yli kymmenestä paikasta. Ens kuussa vien kirpputorille tavaraa ja vaatteita, että jos siitä sais hieman rahaa  elämiseen. Tori.fi sivullakin koitan sitä mun käyttämätönta uutta juhlamekkoo myyä, mutta ei oo tähän menneessä tullut mitään hyviä tarjouksia. Toivottavasti asiat tästä parantuisi. 

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hymyä

Kerkesin olla töissä tänään jopa tunnin, kun oksensin sinne... Onneks ohjaaja komensi mut kotia, kun tuntuu et tais mahatauti iskiä tai sit olen syönyt jotain pilaantunutta, ken tietää. Harmittaa kyllä, kun olen ollut muutenkin jo niin paljon poissa tuolta töistä, että tuntuu siltä et kohta en valmistu koulusta toukokuun lopulla. Ja se lisää mulle hieman ahdistusta lisää. Kesätöitäkään en ole vielä saanut ja tuntuu etten saakkaan. Ahdistaa, kun ei ole rahaa mihinkään, vaikka olis mitä kaikkia juttuja joihin pitäis sitä rahaa olla. Terkkarilla kävin maanantaina kertomassa mun uusista vaivoista ja rupesin yks kaks sille itkemään näistä mun huolista ja sitten mä vaan pyytelin loppu ajan koko ajan anteeksi, että puhuin ja itkin. Ehkä tää tästä ajan kanssa helpottaa... Ehkä.




sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Mahtava ilta

Aamuisen kohmeloisen Tarinan tervehdys... Heii! :)

Menihän se eilinen ilta sitten tosi hyvin, ei mitään valittamista, vaikka pelkäsin, että tulee riitatilanteita... Onneks ei tullut. Tulihan sitä hieman otettuakin, ennen baariin lähtöä siihen malliin, ettei sitten kuppilas tarvinnu juomia tilailla. Hyvä meininki oli ja bändi oli aivan ihana, laulaja mm. tuli välillä medän kaa siihe jammailee ja halailemaan hih.  Mulla on tässä kuvia mitä tarjota illasta, mutta hieman harmittaa, niiden laatu, kun ottaa huomioon pokkarin ja käyttäjän  taidon sekä promillet. :'D 

Laulaja 

Niin ja löytyyhän näiltä myös youtubesta musavideotakin, että vaan kahtomaan, jos kiinostaa. 
Bändin esiintymisen jälkeen me viel välikös juteltiin heille ja sen jälkeen lähdettiin ukon kanssa kiltisti kipittämään kotia vaan nukkuu. Kurkku on hieman kipee huutamisesta ja jalkoihin sattuu se pomppiminen. Pitää kyllä ehdottomasti tulla sitten Ouluunkin kuuntelee näitä herroja, kun kuulemman mukaan ovat siellä kahden viikon päästä. Tänään meinasin olla lönniä vaan rauhas kotona ja nauttia tästä sunnuntaista, kun möh masentava maanantai lähestyy taas aivan liian äkkiä. 


lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tänään voi olla päivistä parhain, tai sitten pahin

Jee! Ihanaa pitkästä aikaa sitä herää ilman pään kipuja. Tekis mieli hyppiä vaan tääl kotona ilosta, mutta ehkä puran tätä tänään siivoamiseen. Tänään pitäis tulla pari ihmistä kylään ja illasta mennään kahtomaan Oulusta kotoisin olevaa bändiä Groubie high school! Ilmainen sisäänpääsykin, että tämmönen tyhjätaskunen, kuten minäkin pääsen sitä katsomaan. Ihan täs innolla ootan tätä keikkaa.
Oon kuullu vaan hyvää tästä bändistä, niin odotukset on korkeella.
Tässä olisi sit kuvia tarjolla näiltä viikoilta. Osa kuvista on otettu miehen pikku pokkarilla ja sit osa mun järkkäril. :)

Tästä on nyt syntynyt mun ykkösherkku, kun yritän puottaa painoo. Nimittäin ihan pakastemarjoja ja maustamatonta rahkaa. Suosittelen, on tosi hyvä perus herkkua. 

Tuttuni, joka kävi meillä pääsisäisenä kyläs osaa kyhäillä tälläisiä kivoja drinkkejä, suosikkini oli kyllä ne mustikka shotit. Aivan ihanan makusia. 

Mun meikitön huonoihoni, mut nii hyvinhän toi lävistys parantui, vaikka alussa näyttikin muuta. Tosin aijon kyllä kohta vaihtaa hevosenkenkään tai perus rinkulaan, kun ei toi tapin osa tunnu niin kivalta suussa. Tottunut oon aina ollu pitämään nuit rinkuloita. 

Pitkästä aikaa jaksoin maalatakkin, kun sain olla kotona muutamina päivinä. En oo pitkään aikaan käyttänyt vesivärejä ja sen huomaakin. Meidän makuuhuoneessa on sama värimaailma, niin oisin tahtonut sinne jotain maalauksia seinille, kun vihaan näitä valkosia petoniseiniä. Aijon kuitenkin maalata ton uusiksi, kun en sitten jälleen kerran ollut tyytyväinen lopputulokseen... 

Rapsutirapsuti...
Ostin nyt hosulille jo neljännen mökin, kun pikku rontti menee ja pissii aina mökkinsä sisälle, vaikka vaihan sen paikkaa. Niin ja kyllä siivoankin kerran viikossa ja puhistan aina pissinurkan, mut ovealasti se sen tekee... Tällä kertaa pitää olla tarkempi, kun löysinkin sille tuolaisen hienon mökkelin, jossa on siltäkin mukana.

Meidän musiikkipuoli talossamme sai hieman koristuksia seiniin. Pitäis vaan lisää ostella alennuksesta vinyyleitä. Oon miettinyt et askartelisin noihin jotain kivaa, mut en tiedä vielä mitä. 
Miun coolit lempparilakanat vallila vinyylilakanat. Himoitsin näitä pitkän aikaa, mut en raaskinut ostaa niitä hinnan vuoksi, mut sitten anttilassa ne olikin pistetty sen verran alennukseen, että pakko oli ostaa. 

Kehystin vihdoin ja viimein meidän kuvan isosikoni häistä viimekesänä. Hyi olen niin pullero tos kuvas, että motivoipi kyllä tässä painonpuotus yritykses. Tässä nyt voisin kyllä siirytä siivous hommiin takaisin ja fiilistellä tulevaa keikkaa jeje. :)

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Elämän pienet ilot

Ehkä elämässä nyt kaikkein hienointa on se, että uusi kaveri kysyy käymään kylässä. Arvostan tätä elettä suuresti, kun tuntuu, että en olekkaan aivan täysin yksin ja on sentään joku joka on kiinostunut näkemään minua ja juttelemaan minulle. On aika onnellinen olo, vaikka tätä pääsärkyä on jo jatkunut useita päiviä. Sain tänään lääkäriltä neuvoja ja migreeni lääkkeetkin jee. Toivottavasti tämä tästä helpottaa, että voi töissäkin olla. Terkkari määräs mut myös kirjoittelemaan pari viikkoa ruokapäiväkirjaa, niin nähdään miten huonosti mä syön ja sitä asiaa lähdetään korjaamaan, kun haluan laihtua normaalipainoiseksi. Tässä ehkä kirjoitin sekavasti, mutta on aika onnellinen fiilis.

Meikä joskus viime vuoden takaa. Koulukaveri otti musta randomisti kuvan. Täs mun derb hymyni... :'D

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Turbohuuli

Ei ehkä ollut mikään maailman järkevin teko, ottaa silloin aikoinaan tota huulikorua pois, kun rupes yllättäen mieli työntää se takaisin paikoilleen tänään. No ihme ja kummastus, sillä en tiedä onko jo mennyt puolivuotta siitä, kun otin ton korun pois, mutta eipähä ollu mennyt ihan umpeen. Ulkopuolelta oli vain hieman syntynyt nahkaa kolon kohalle. Minkä sain siitä sit helposti puhkastua. Tosin siihen, että oliko se nyt ihan järkevää? Sillä nyt on toinen puoli huulesta tuvoksissa ja kipeänä. Ei kait tässä auta, kun aloittaa hoitaminen ja toivoa, ettei tämä tästä tulehdu. En kehtaa edes kuvaa näyttää tästä huulesta. On aika karmiva botoxiini huuli. 

Eipä mulla tälle päivää ole sen ihmeelisempää kerrottavaa, kun en mennyt töihin migreenin takia ja oon koittanut pitää ruokahimoja kurissa. Hirmunen nälkä on koko ajan, mutta koitan kestää.