lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tänään voi olla päivistä parhain, tai sitten pahin

Jee! Ihanaa pitkästä aikaa sitä herää ilman pään kipuja. Tekis mieli hyppiä vaan tääl kotona ilosta, mutta ehkä puran tätä tänään siivoamiseen. Tänään pitäis tulla pari ihmistä kylään ja illasta mennään kahtomaan Oulusta kotoisin olevaa bändiä Groubie high school! Ilmainen sisäänpääsykin, että tämmönen tyhjätaskunen, kuten minäkin pääsen sitä katsomaan. Ihan täs innolla ootan tätä keikkaa.
Oon kuullu vaan hyvää tästä bändistä, niin odotukset on korkeella.
Tässä olisi sit kuvia tarjolla näiltä viikoilta. Osa kuvista on otettu miehen pikku pokkarilla ja sit osa mun järkkäril. :)

Tästä on nyt syntynyt mun ykkösherkku, kun yritän puottaa painoo. Nimittäin ihan pakastemarjoja ja maustamatonta rahkaa. Suosittelen, on tosi hyvä perus herkkua. 

Tuttuni, joka kävi meillä pääsisäisenä kyläs osaa kyhäillä tälläisiä kivoja drinkkejä, suosikkini oli kyllä ne mustikka shotit. Aivan ihanan makusia. 

Mun meikitön huonoihoni, mut nii hyvinhän toi lävistys parantui, vaikka alussa näyttikin muuta. Tosin aijon kyllä kohta vaihtaa hevosenkenkään tai perus rinkulaan, kun ei toi tapin osa tunnu niin kivalta suussa. Tottunut oon aina ollu pitämään nuit rinkuloita. 

Pitkästä aikaa jaksoin maalatakkin, kun sain olla kotona muutamina päivinä. En oo pitkään aikaan käyttänyt vesivärejä ja sen huomaakin. Meidän makuuhuoneessa on sama värimaailma, niin oisin tahtonut sinne jotain maalauksia seinille, kun vihaan näitä valkosia petoniseiniä. Aijon kuitenkin maalata ton uusiksi, kun en sitten jälleen kerran ollut tyytyväinen lopputulokseen... 

Rapsutirapsuti...
Ostin nyt hosulille jo neljännen mökin, kun pikku rontti menee ja pissii aina mökkinsä sisälle, vaikka vaihan sen paikkaa. Niin ja kyllä siivoankin kerran viikossa ja puhistan aina pissinurkan, mut ovealasti se sen tekee... Tällä kertaa pitää olla tarkempi, kun löysinkin sille tuolaisen hienon mökkelin, jossa on siltäkin mukana.

Meidän musiikkipuoli talossamme sai hieman koristuksia seiniin. Pitäis vaan lisää ostella alennuksesta vinyyleitä. Oon miettinyt et askartelisin noihin jotain kivaa, mut en tiedä vielä mitä. 
Miun coolit lempparilakanat vallila vinyylilakanat. Himoitsin näitä pitkän aikaa, mut en raaskinut ostaa niitä hinnan vuoksi, mut sitten anttilassa ne olikin pistetty sen verran alennukseen, että pakko oli ostaa. 

Kehystin vihdoin ja viimein meidän kuvan isosikoni häistä viimekesänä. Hyi olen niin pullero tos kuvas, että motivoipi kyllä tässä painonpuotus yritykses. Tässä nyt voisin kyllä siirytä siivous hommiin takaisin ja fiilistellä tulevaa keikkaa jeje. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti