perjantai 30. elokuuta 2013

Ei häkin ovi oo suljettuna Oot siellä omasta tahdosta

Ehkä nyt on tulossa uusia tuulia elämään! Innoissani olen, ehkä liikaakin. Ei kuitenkaan saisi viellä nuolaista ennen, kun tipahtaa.Vai mitenkäs se sanonta menikään. Ens viikon olen tosissaan lähdössä etelään päin ja sitten sitä seuraavalla viikolla mulla olis luvassa haastattelu töihin Oulussa!! Jos niitä töitä sieltä päin irtoo, niin ehkä lopussaan mä pääsen muuttaa täältä pois vihdoin ja viimein. Tosissaan tuleepa olee nyt melko kiireistä ton syyskuun puolesta. 

Tänään ollaan sitten vaan oltu kotona ja mietitty mitä sitä kehittelis. Pari päivää ollaan jo sisällä oltu ja tehty ei mitään, kun ei yksinkertaisesti kiinnosta mikään. Mieskään ei tule kotiin, kun lauantaina mikä harmittaa. Olo on ollut hirmu yksinäinen, mutta omahan vika se on, kun en kysele ihmisiä, että missä ovat ja mitä tekevät. En kait vaan uskalla. Fiilis on ehkä sama, kun Hosulilla sen terraarios... 

Oho mulla on lämpöö 37,1... ö__ö

maanantai 26. elokuuta 2013

Onnellisuus

Mukavaa vain pitkästä aikaa tuntea täyttä onnellisuutta, kun ukko saapui pitemmälle viikonlopulle kotia. Käytiin pienellä sieniretkellä keräämässä tatteja. Vaikka minä olin ainut joka söi niitä. Paistoin tatit voissa sipulien kera ja voi, että oli herkkua! Suosittelen muilekkin sienien ystäville. Näkösteltiin myös kavereita ja kävimme shoppailemassa. Vaikka eipä tuota rahaa ollut liiaksi mitä shoppailla. Ostin isosiskon tulevalle esikois vaaville vauvan vaatteita ja itselleni löysin kivan t-paidan lindexistä. Niin ja ukkohan oli maailman ihanin, kun meni ja osti minulle niitti balleriinat Sotkamon kenkä liikkeestä. On niin ihanat, että en tiedä raaskinko mä edes käyttää näitä. 
Yllättävän nopeasti kyllä taas meni tää viikonloppu myyh, mutta ens viikonloppuna ois luvassa matka äidin luokse Vöyriin ehkä viikoksi. Pääsen näkee isosiskoani vuoden taon jälkeen jee ja äitiänikään en ole nähnyt sitten kevään. Aika innolla ootan tätä reissua. 
Tuitui hassu Hosuli. :) 


keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kaaos

Olo on kuin kaaoksen jäliltä. Kämppä on sekaisin, minä olen sekaisin, elämä on sekaisin. 
Eilen paistoin kanaa ja kun otin sen pois uunista peukalonpään kokoinen musta hämähäkki tipahti suoraan kanan päälle. Kaikki jotka tuntevat minut, tietävät, että mulla on  hämähäkkien pelko ja hyi olkoon meinasihan siinä kuumat kanat lentää pitkin keittiötä. Ei niitä kyllä tullut sen jälkeen muutenkaan syötyä tyhmä, kun olen. 
Nukuttu ei olla kahteen päivään ja se tuntuu ja näkyy. Ehkä kai siksi on näin mökkihöperö olo. Tänään ollaan aamun haettu neljään eri paikkaan töihin ja nyt ootellaan kuuluuko taaskaan mitään. Töitä olisi ihan mahtava saada. Sais ostettuu ruokaa ja rutiinin sais kans... ah ruutiinit ikävä on. 
Ehkä tämä tästä huomenna helpottaa. 

tiistai 20. elokuuta 2013

Haaste!


Tämän haasteen löysin Zni:ltä, joka antoi luvan kaikkien tämän suorittaa. Haasteen tarkoitus on auttaa löytämään uusia blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. 

Säännöt:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan antamiin 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastettaville.
4. Heidän pitää valita haastettavaksi 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa, ketkä olet haastanut.

11 asiaa minusta: 

1. Omistan pienen kääpiöhamsterin nimeltä Hosuli.
2. Tahtoisin tulevaisuudessa oman koiran. 
3.TAHTOISIN TÖITÄ!
4. Olen hirmu ujo uusia ihmisiä kohtaan ja jopa pelkään uusia ihmisiä.
5.  Minulla vaihtuu hiusten väri lähes kuukausittain. 
6. Kyllästyn helposti.
7. Itken aina elokuvissa jos esim: koira kuolee, mutta jos ihminen nii ei mitään itkuja tipu eikä lorise. 
8.  Pelkään vähän pitää blogia...
10.  Kuitenkin blogin pitäminen on minulle yksi harrastuksista.
11.  Minun kaikilla kavereilla on kissoja tai kissa. Minä taas haaveilen koirista hehe. 

11 haastajan kysymykset:

1. Sticth vai My little pony?
- Vanha alkuperäinen My little pony! Hyi ei sitä uutta ikinä!
2. Uskotko masennuksen paranevan lääkkeillä?
- En, mutta toisaalta meitä ihmisiä on erillaisia ja joillekkin ne lääkkeet voipi olla se paranemis keino.
3. Entä uskotko että AIDS saadaan joskus parannettua?
- Ehkä joskus pitkällä hamassa tulevaisuudessa on keksitty jokin parannus keino. 
4. Mihin aikaan menet nukkumaan?
- Nyt, kun olen työttömänä, niin on mennyt aivan sekaisin tämä unirytmi välillä menen nukkumaan kaheltatoista yöllä tai aamuyöllä neljän aikaan. Riippuu siitä nukunko yksin vai onko ukko kotona. Niin nukun toisen kanssa paremmin. 
5. Ehdoton lemppari biisi?
PmmP- Jeesus ei tule oletko valmis? Ja monet muut kyseisen bändin kappaleet.
 6. Lasketko asioita?
En, tai sitten ehkä aikaa, kun oottelen milloin mies tulee kotiin viikon työputken jälkeen. 
7. Uskotko merenneitoihin?
Kuulostan kai karulta, mutta en usko, kun en usko joulupukkiinkaan. 
8. Jos saisit olla päivän ajan esine, mikä olisit?
Sanotaanpa vaikka tietokone! x D
9. Omistatko ajokorttia?
En omista.
10. Millaiset naapurit omaat?
Melko normaalit hiljaiset, toki välillä saattaa meteliä kuulua ja huutoa. Kaipa tuo on sitten normaalia kerrostalo asumista. 
11. Uskotko ikuiseen rakkauteen?
Kyllä! Jos sen oikean ihmisen vaan kohtaa.

11 kysymystä haastettavilleni:
1. Kevä vai talvi?
2.Kahvi vai tee?
3. Lempi vaatteesi?
4. Mihin pistät ensimmäisenä huomiota ihmisessä?
5. Lemppari elokuvasi?
6. Uskotko?
7. Millaisessa talossa tahtoisit asua?
8. Minkä kielen haluaisit osata puhua?
9. Kitara vai Basso?
10. Ärsyttävin piirre ihmisessä?
11. Ihanin piirre ihmisessä? 


Tässäpä nämä kysymykset, joita oli yllättävän vaikea keksiä ja teen samoin kuten tämän aijemman haasteen tekijä, että kaikki saa osallostua joilla on tosin toi alle 200 lukijaa.
Niin ja ilmoittakaa toki, mulle jos vastaatte noihin kysymyksiin. :)


tiistai 13. elokuuta 2013

Faded color

Tulipahan kerrankin aamulla herättyä aikaisin, kun äiti soitti kello yhdeksän aikoihin. Jännä oli, kun näin justiinsa sillä hetkellä untakin, että juttelin äidille. Ihan hyvältäkin tuntuu kerrankin. Ilmeisesti mulle ei oikein sovi nää  päivään asti nukkumiset, kun olo on aina sen jälkeen niin kuin oisin haudasta noussut. Tänään pitäis käydä kaverilla kylässä jeje. Saan samalla lenkkeiltyä, kun haen lisää Hopeanuoli mangaa häneltä.

Huvitti aamulla, kun postiluukusta kuulu aika kova ääni ja sitten, kun minä menen katsomaan, että mitäs sieltä nyt tuli. Niin pari pientä paperi lappusta ilmeisesti taas jehovilta...
Oletin, että sieltä olis saattanut tippua enemmänkin postia äänen perusteella. Kumminki sain pettyä, kun ei tullut edes mainoksia höh.
Aamuinen Hosuli hassussa asennossa. 

Kivasti haalistunut toi mun väri päästä myhy. Aika kauan toi kuitenkin on kestänyt varmaan jo pari viikkoa vai kolmekkin ilman, että oisin lätkinyt uutta päälle. Sain pitkästä aikaa ostettua uusia tamineita allenuksista, joten toki niitä tässä esittelen. Seppälästä ostin ton pitkän t-paidan tapasen ja se maksoi vain 8€ ja sitten noi nahkaisen oloiset, mutta eivät kuitenkaan ole sitä legginsit ostin lindexistä vitosella? En muista enään, mutta halvat olivat. Enpä kyllä taas vähään aikaan shoppaile, kun pitää vähäisistä rahoista koittaa säästää matkoihin, kun rakas isosiskonikin tulee taas suomeen jeje. En ole nähnyt häntä vuoteen, niin on jo tässä ollu melkonen ikäväkin. 


maanantai 12. elokuuta 2013

Laiska minä

Voin myöntää, että sitä ollaan tässä laiskistuttu tämän blogin suhteen nyt viime aikoina. Tosissani, kun olen aloittanut ton laihduttamisen ja tässä kolmatta viikkoo mennään, eikä tuloksia ole vielä tullut. Nii alkaa täs ihmetyttää, että missä mättää. Pitää vaan kovemmin yrittää sitten. On kuitenkin kaikenlaista tullut tehtyä viime aikoina, mutta ei oo vaan ollut kiinostusta tulla tänne niistä kirjoittelemaan. Kuvia olen kyllä muistanut ottaa blogia vasten, että jospa näitä sitten tänne jaan ja höpöttelen omiani. :D

Sain vihdoin ja viimein vaihdettua olkkariin uudet ikeasta ostetut verhot. Ovat tosi kivat yllätys ja tuovat mukavasti valoa, muuten pimeään olohuoneeseen. 
Sain tämän söpön pienen piiroksen kaveriltani. Ukko on kissa ja minä hamsterina. :)
Pitkästä aikaa halusin maalata jotain tuonne meidän keittiöön ja tämmönen sitten syntyi. Ei ollut mitään sen ihmeelisempää ideaa ja huomasin, että on taidot alkaneet hieman ruostumaan. Pitäis vaa useammin jaksella maalailla ja piirrellä. 
Olipas ukkoni mun ollut viikonloppuna ihana, kun valmisti meille itse sushia erillaisia. Hyviä oli kaikki! 

Nytpä voisin suunistaa tästä ruuan laittoon. Vuorossa olisi fetasalaatti nomnom.