tiistai 25. marraskuuta 2014

Love like you never loved

Pitkästä aikaa taas muistan tämän bloginkin, että niin voishan tännekin jotain päivitellä. On viime aikoina ollut vähän ristiriitaisia fiiliksiä, että onko nyt kivaa et miehellä loppui työt ja hän palasi takasi kotia vai sit ei. Kerkesin jo toisaalta tottua tähän yksin oloon ja hiljaisuuteen. Nyt ukkeli on päivittäin soitellut kitaraa ja vinyylitkin raikaa taas päivittäin. No pitää vain tottua taas. Viime aikoina olen myös kokeillut erilaisia kynsilakkoja taas kynsiini ja alan jopa erottaa surkean laatuiset lakat toisistaan, mutta en silti lähtis ostamaan yli viiden euron lakkaa. Surkea lakkaaja kyllä edelleenkin olen. Epäonnistuin kiharoiden suhteen nyyh, kun kokeilin taas pitkästä aikaa paplareilla tehdä kiharoita, mutta hyvä jos sain sitten ne irti hiuksistani. Piti itkua piätellä ja repiä ne väkisin päästäni niin, että varmaan lähti puolet hiuksista taas. Enpä enään ikinä kokeile paplareita. Huomaan myös, että vaikka olis miten paksu kerros pakkelia naamalla niin kyllä silti huomaa kasvoista sen, että on tullut valvottua öitä viime aikoina. Ukkelin ja miu vuosipäiväkin lähenee ja vähän jänskättää, että mitä tehdään. Olis kiva mennä vaikka katsomaan se viimeinen Hobitti elokuva. 
Jeejee! Kohta on joulu. :)

torstai 6. marraskuuta 2014

Riikinkukko

Eilinen päivä oli kyllä minun osalta kiva päivä siten, että uudet hiusvärini saapuivat jee. Kyllä cybershopissa on muutenkin aina ollut tosi nopeat lähetykset. Kaverini oli niin ihana, että värjäsikin vielä eilen mun pään näillä väreillä. Sekoitin hieman sekaan tota sky blueta ja pikkaisen hoitoainetta ja ihan hyvä värihän siitä tuli. Näyttää vähän siltä, kuin minulla olisi raitoja, mutta ihan itsestään ne tähän päähän syntyi. 
Tykkään kyllä hirmuisesti tästä väristä. Taitaa olla nyt yks suosikeistani. Tahtoisin vain kovasti nyt päästä taas parturiin tai jonkun osaavan käsittelyyn, että sais tämän sivutukan puolen lyhyeksi. On ihan tajuttoman nopeesti päässyt kasvamaan ja samoten etuhiukset.Täällä oli tällä viikolla myös lumimyrsky yöllä. Valvoin taas koko yön niin koitin ottaa kuvaa, kun tosissaan lunta tuli taivaalta, kun viimeistä päivää. Olihan siitä lehteenkin kirjoitettu, että joku ennätysmäärä tänne satoi. 
Yöllä näytti tältä ja sitten aamulla tältä. 

Yön ajan mä kuulin, kun aura-autot vaan jyrisi menemään. Enkä mä nyt usko, että ihan heti ois sulamassa poiskaan tuomonen määrä lunta. Varsinkaan, kun kuulin, että oli luvattu jo 20 astetta pakkasta yöksi jee. Eilen tuntui siltä, että olenpas hirvittävän suosittu, kun parikin ihmistä kyseli kuulumisia ja halusi nähdä. Mulla oli kuitenkin sillä hetkellä muuta tekemistä. Niin nyt tänäpäivänä ei ole kukaan pistänyt mitään viestiä, kun oliskin aikaa haha. Aina sama homma, mutta joo... En kyllä valitakkaan jos saan nyt olla yksin. Sain hirmu hyvän mielen tänään siitä, kun sovitin yhtiä housuja päälle, jotka ei oo mulle mahtuneet ainakaan yli vuoteen. Koska omaan mahti muhkeat reidet, mutta nyt ku sovitin niin mahtuivat! Vaikka en ole ollenkaan ollut tällä viikolla niin aktiivinen liikunnan suhteen. Kiva kuitenkin huomata tälläisiä pieniä muutoksia. Nyt vois lähtee tonne ulos kylmään käymään kaupas hyrr. 

maanantai 3. marraskuuta 2014

Boring night

Minä olen kyllä yks maailman surkeimista kynsien lakkaajista ikinä. Vaikka tykkäänkin hamstrata erilaisia lakkoja kaapit, lokerot täyteen. Eipä ole enempää kuvia tarjolla, kun tämä minun yöllinen kuva kynsistäni. Sain inspiraation tulevista hiusväreistä mitä miun hiuksiin joskus tulloo. Tilasin tänään cybershopista uudet värit, että nyt pitäis malttaa odotella niitä. On näissä vaaleissa hiuksissa niin mahdottoman vaikeaa pysyä, kun kyllästyy niin nopeasti, mutta yllättävän pitkään oon jaksanut nyt olla värjäämättä  hyvä minä. Tässä sain pudotettua kiloja 5 ja nyt taas viikonloppuna sain takas kilon. Ärsyttää hieman tämä jojoilu, kun aina miehen tultaessa kotiin niin menee syömiset ihan sekaisin. Sitä mennään ostetaan kaiken maailman herkkuja ja ei liikuta ollenkaan ja se sitten kostautuu seuraavalle viikolle. Eikä sitä voi syyttää kun ihteään, kun ei ollenkaan osaa mitään kontrollia pitää. Tässä jo aloittanut viikonloppuun valmistumisen henkisesti, että nyt pitäisi tän rytmin eikä taas hukkais sitä.  Nyt on vasta marraskuun alku ja mä oon jo pikkuisen alkanut hurahtaa joulufiilistelyyn, mutta mä voin syyttää tästä noita kauppoja. Sillä nyt on jo kaiken maailman joulusuklaat ja koristeet myynnissä, että ei voi tälle tunteelle mitään. Tekis mieli koko kämppä jo koristella, mutta jos nyt kärvistelis edes tämän kuun loppupuolelle. Joulu varmaan vietetään taas täällä meidän luona, että olen jo alkanut miettiä jouluruokaa, että mitäs sitä tälle vuodelle tekis ja ostelis... Joo nyt on marraskuu.