keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Ajattelin jälleen taas nopeasti kyhätä tälläisen vuosikatsauksen tästä vuodesta. Näistä nyt ei tullut niin hienoja, kun viime vuodesta. Huomasin tässä, että en pahemmin ole edes kameralla kuvaillut tänä vuonna, mitä vertaa viime vuoteen. Tai tuntuu, että viime vuonna tapahtui paljon enemmän mitä tänä vuonna. Varmaan siksi tuntuikin, että meni hirmu nopeasti vuosi ohitse. 
Tammikuussa muutimme toiseen yhteiseen asuntoomme ukkoni kanssa. Oli hirveetä stressiä yllä ja hässäkkää, kun heti joulun jälkeen piti hopulla siirtyä toiseen paikkaan.Vietin uuden vuoden silloisten ystävien kanssa ja kävimme katsomassa keskustassa raketteja. Testasin myös uutta hiusväriä mikä osoittautui surkeimiksi hiusväreiksi mitä oon koskaan kokeillut. Ei ainakaan minun hiuksiini tarttunut. 
Pikkuiselle Zipolle saimme hommattua suuremman terraarion. Innostuin jälleen liikunnasta ja laihduttamisesta sekä ulkoilin enemmän. Käytiin kavereiden kanssa nuotiolla makkarat polttelemassa ja odotin jo innolla kesää sekä stressasin tulevaisuutta. 
Kävimme katsomassa ukon ja kaverini kanssa Santa Cruz:in keikkaa. Vaihteeksi murehdin hiuksistani ja väri vaihtui blondista violettiin ja mietin jo pääni kynimistä lyhyeksi.
Tässä kuussa oli ikean reissu taas ja tuli ostettua kaikkea turhaa hömppää. Kävin leikkuuttaa hiukset ja en ollut loppupeleissä tyytyväinen kampaukseeni. Vaan innolla odottelin hiusten kasvua. Kävin katsomassa The blankon keikkaa ja olin koko keikan jälkeen ihan kieroksilla, kun en ollut osannut odottaa mitään niin hyvää musiikkia. Kävin myös huvikseen kaverin kanssa iisalmessa pyörimässä. 
Vappu tuli vietettyä kaverin kanssa mökkillä bailatessa Vuokatissa. Kesä tuntu olevan jo ja yritin laihduttaa jälleen. Kavereiden kanssa kävimme piknikillä linnan raunioilla. Pikkuinen rakas Zippo menehtyi ja terraario näytti hyvin tyhjältä ja kolkolta. 
Kesäkuussa aloin pitkästä aikaa lukemaan taas paljon eri kirjoja ja hiusten värit vaihtu pinkistä vaaleanpunaiseen. Kotiimme myös saapui gerbiili sisarukset Tiuhti ja Viuhti.
Hiusten väri taas vaihtui tumman violettiin ja siitä sitten ruskeaan, mutta en taas kovin kauaa viihtynyt tummassa värissä. Elelin taas yksikseni kotona, kun ukkelilla alkoi etelässä työt. Odotin vain innolla ens kuuta, että pääsin näkemään perhettäni. 
Elokuussa mentiin käymään vanhalla kotipaikkakunnallani Kuusamossa ja näkösteltiin perhettä ja isosiskon pientä Ronja vaavia varsinkin, kun en ollut häntä sitä ennen kertaakaan nähnyt ja jännitin jopa pienen näkemistä. Hiusten väri vaihtui elokuussa takas blondiin ylläri lylläri. Osallistuin mukaan kutsumua kampanjaan.
Kävin taas parturissa ja leikkuutin sivukaljun. Ukkolla alkoi taas etätyöt ja olin jälleen yksin ja vieläpä meijä vessaa oli remontissa tämän koko kuukauden ajan. Elin ilman vettä koko sen ajan ja oli se melkoista selviytymistä. Tunsin olevani tosi yksinäinen ja haaveilin täältä muuttoa muualle.
Vietin synttäreitäni rennosti ystäväni kanssa ja kävimme kiinalaisessa syömässä. Fiilistelin treenaamisen ja laihdutuksen tuloksia ja ensilumikin tuli jo lokakuussa. 
Olin jo kyllästynyt vaaleaan hiuskuontalooni ja tahdoin kunnolla repästä. Joten tilasin pari putelia eri sinisen sävyjä  joista sekoitin oman sävyni. Ihastuin kunnolla tähän väriin, että taitaa olla yks minun suosikki väreistä. Ukkolla loppu etätyöt ja hän palasi taas kotiin ja olin siitä iloinen.
Vietimme ukon kanssa 5-vuotis päivää. Joulu oltiin täällä meillä sisärusteni kesken ja oli oikein mukava joulu. Ainakin vähemällä stressillä selvittiin. 

Tässäpä tämä nyt oli. Jälleen kerran toivon, että ens vuonna olisi enempi toimintaa ja meininkiä. 
Hyvää uutta vuotta kaikille!

perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapaninpäivä

Eipä oikeastaan tullut tänään tehtyä taas yhtikäs mitään. Paitsi kotona vaan kuvailtu kaikkea mahollista randomia. Tylsyyttäni laittaiduinkin ja yritin kokella erillaista meikkiä. Lopputulos oli kuitenkin kutakuinkin sama mitä yleensä. Mitä nyt silmien rajaukset saatto olla paksummat hah. Sain joululahjaksi anopiltani tuolaisen ihanan unisiepparin, kun olen aika paljon kertonut näkeväni paljon painajaisia. Näinpä kuitenkin viimeyönä silti pahaa unta jättimäisestä sähköankeriaasta, joka yritti syödä mun lampaat.. eh. Huomenna pitäis olla kaupatkin taas auki hip hurraa! Hassua, että ei oo muuten tehnyt mieli käydä ollenkaan pihalla syystä, että kaikki paikat on kiinni. 
Tässä nyt siemailtu punaviini glögiä ja naureskeltu hauskoille youtube videoille. Huomenna jos ihan oikeasti kävis tuolla ulkonakin pyörimässä. Kohta tässä ollan mökkihöperöitä kaikkia. 

torstai 25. joulukuuta 2014

Christmas!

Eipä ole tullut vähään aikaan taas tänne mitään kirjoiteltua, kun on ollut kaikenlaista kiirettä ja vilskettä kerrankin. Tai no ehkä liiottelen... Oikeasti olen ollut vain hemmetin väsynyt, kun aloitin ammattistartti homman. Vaikka työpäivät eivät ole, kun vain sen kuus tuntia. Niin tuntuu ettei voimavarat riitä töitten jälkeen enään mihinkään. Tähän päälle sitten se, että järkkäsin perheelleni joulun taas, että taidan nukkua sata vuotta, kun sisarukset on menneet pois.
Meillä tuli rakkaan kanssa tässä kuussa 5-vuotta täyteen. Kävimme syömässä amarillossa ja vietimme ihanan leffa/mättöillan kotona. Aluksihan oli hirmuset suunitelmat viitospäivän kunniaksi, mutta lopulta vaan päädyttiin olemaan rennosti kahdestaan ja ihan hyvä niin. 
Käytiin hakemassa pienempi kuusi mitä viime jouluna oli, kun ei kämppään suurempaa olis mahtunutkaa mutta ihan sievä oli tämäkin kuusi ja lahjoja tuli edellistä kertaa enemmän kuusen alle. Harmi että ei tullut jouluaattona otettua kuvia sen enempää, mitä nyt vaan toi kuusi kuva ja jonkun päivän koti/olo asukuva. 
Tänään ollaan vain perheen kesken öllötelty sisällä ja katsottu erillaisia elokuvia. Huomenna on kyllä pakko mennä ulos jotain tekemään, kun muuttuu muuten mökkihöperöksi täällä. Käytiin sen verran ukon kanssa ulkona, että katsottiin onko mikään paikka auki ja olihan se apsi. Otin sitten pari kuvaa vimpelinlammesta. Nyt ei muuta, kuin vielä hyvää joulua ja uudet vuodet!

maanantai 1. joulukuuta 2014

I imagining something

Ensimmäinen päivä joulukuuta ja heti aloitin vimmalla laittelee kotia kivaksi. Sopivasti saapui myös noi jotexilta tilaamani verhotkin. Huvittaa, kun nyt vasta hoksin, että meillä näköjään lintuteema jatkuu vieläkin olohuoneen verhoissa. No ei se haittaa, kun tilasin noi verhot myös sillä, että ne ei ole kuitenkaan liian jouluiset, että voipi pitää ikkunoilla vaikka koko talven jos huvittaa.

 Tänään pitäisi lähtee kohta kävelee tykäriin ja kumppanikseen, kun aloitan keskiviikkona tykärin kautta kuukauden kestävän jonkin sortin työkokeilu homman. Missä mulle etsitään joku työpaikka ja toivottavasti saisin sen kuukauden jälkeen jatkaa siellä hommia. Jos nyt ihan oikein ymmärsin ton toiminnan, mutta oon ollut pitkästä aikaa ihan innostunutkin, kun tuntuu et jotain toimintaa kuitenkin. Saa taas jotain rutiiniakin tähän elämään, kun päivät on kaheksasta kahteen, että ihan  mukavan lyhyitä päiviä. Katsotaan sit kuukauden päästä mitkä on fiilikset, mutta nyt oon kumminkin ihan innoissani ja piän peukkua, että menee kaikki hyvin. Nyt pitää kuitenkin alkaa tästä juosta sinne.