tiistai 24. heinäkuuta 2012

You're still young...

Pientä ulkonäkö/ ikä-kriisiä on pukkailut viime aikoina taas siihen malliin, että pieni itsetunnon pönkittäminen ei olis haitaksi yhtään. Laihdutus ei ole lähtenyt ollenkaan käyntiin, kun olis pitänyt jo viime viikolla. Mekko joka ei mahdu päälleni kummittelee komerossani ja hääpäivä joka vaan lähestyy pelottelee unissani. Ehkä taas stressaan valmiiksi liikoja, mutta kyllä sitä on liikuntaa lisätty, mutta toi paino ei oo pudonnut mihinkään suuntaan. Eli syön jotenkin väärin...  Hitsit kohta aloitan jonku vesikuurin!

Tänään jaksoin kuitenkin vähän jopa laittautua, kun kerrankin paistaa aurinko, vaikka tällekkin päivää oli luvattu vesisaetta. No varmaan illalla sataakin vettä, että taitaa iltalenkki jäähä välistä. Kyllä minut on tehty sokerista. :)  Tässäpä tämän päivän asunen...


Tyhmä asento on tyhmä, mut ainut kuva joka ei plurrannu liikoja..Kivan paksut kävisvarretkin.
Okei eilen tuli ostettua laatikollinen mansikoita joista suurin osa meni pakastimeen, mutta mä sitten tekasin mulle ja ukolle puoliks mansikka kakun, että juu ei tarvitse meittiä miksei kilot putoile hehe.

Näin taas viimeyönä painajaista karhuista... Hyih. En siis pelkää karhuja, mutta jostain kumman syystä mä näen aina niistä painajaisia. Viimeyön unessa karhut hyökkäs meidän mökille ja raateli mun pikkusiskon. Heräsin sitten siinä kohtaa ja koitin saaha uudestaan nukuttua, mutta aika lailla puoliunessa sitten kukuin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti