keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tämä päivähän oli jo eilen?

Olo on vähän niiku sama Arielilla...
Alan jo toivoa oikeasti koulujen alkua, kun meinaa nää päivät muistuttaa liian paljon toisiaan.
Mies menee töihin ja herättää  ilkeyttään minutkin aamulla, että eihän tietenkään lomalla ole lupaa nukkua pitempään. Olen taas yksin 8h kämpillä, kunnes mies tulee töistä ja kummatkin töllöttää telkkua, käy ehkä kaupassa ja  menee nukkumaan... It is a boring life I know.

Eipä oo oikein kavereitakaa jotka kuttuis kylään tai muuten vain nököstelemään. Rahaakaan ei oo, että vois mennä vaikka shoppailemaan. Ohan sekin nyt kivempaa tekemistä, kun kämpillä nakottaa päivästä toiseen. Alkaa kyllä pikkuhiljaa tuntuu et seinät kaatuu päälle. Vettäkin taas satanut kiitettävästi ja tälle päivää luvattiin jopa ukkostakin...huih.Olis se ollut maailman ihanin asia jos olis saanut niitä kesätöitä. Ei tuntis itteään näin yksinäisen,toimettomaksi, tylsäksi ihmiseksi. :')

Tälläinen ilima meillä nyt tällä hetkellä... Jes mitkä pilvet.

Noh... Enään kuukausi siihen, että pääsee kouluun. Niin ompa taas ainakin ihmisiä ympärillä. Niin ja rahaakin taas tulee  jee. Vois mennä vaikka nyt leipomaan kääretorttua ja yllättää toi yks apina iloisesti, kun se pääsee kotia. Pistän jonku ilmoituksen kohta naamakirjaan, että tulkaa ihmiset käymään (Saatte kääretottua...) <--- Kuulostaa mielessäni hieman häröltä, mutta nii.

Loppuun vielä kuva meidän mansikkaamppelin tuotoksesta... :'D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti