torstai 19. heinäkuuta 2012

Mitä teen, kun olet poissa

Tässäpä kesken eräinen tauluni. Johon en ole vieläkään keksinyt mitä lisäisin. Lisää varjostuksia vois ja jotain kivaa taustalle.

Ei tee kyllä hyvää tämä yksinään kotona kökkiminen. Päivät vaan hupenevat ja kohta on taas kouluun paluu eessä. Vähän on ristiriitaisia tunteita kouluun paluusta ja hieman stressiäkin taas vaihteeksi, kun ei oo tullut mitään imoitetta/tietoo, että jatkuuko mulla opintolaina ja opintotuki/asumistuki? Kela. <3  Kiva sitten jos ens kuussa ei ilmaanukkaan rahaa niin olen pulassa kirjaimellisesti. Mä kai taas turhaan hermoilen etukäteen. Asioillahan on ollut tapana hoitua, vaikka olis ollut miten paha tilanne.

Tänään en sitten saanutkaan sitä minun  uutta hiusväriä, kun mokoma kirjepaketti ei mahtunut postiluukusta sisään ja kyllä postimies ringutti sitä kelloa, mutta en pöljyyttäni mennyt avaamaan. Koska luulin sitä tv- luvatarkastajaksi.... häve.  No ei kyllä tullut ees lappustakaan, että sulle on tullut isompaa postia tai jotain? Kävin jo lähipostistakin kysymäs, mutta ei sitä sinne ollut ainakana tullut. Eli nyt se koko kallis väripaketti on hukassa ja meikä tyttöä ketuttaa. Ootanpa sitten tuleeko siitä mitään ilmoitusta ja käyn huomenna uudestaan kokeilemassa onneani ja vois käydä varsin siellä pää postissakin. S-postiin oli ainakin tullut ilmoitus, että paketti on lähetetty.

Taas on vain vettä satanut koko päivän. Kyllä tämä suomen kesä on vaan niin kaunis.
Vois ens kesää varten säästää rahaa jostain ja lähtee ihan ekaa kertaa reissaamaan jonnekkin ulkomaille. Niin en oo vielä päässyt missään suomen ulkopuolella käymään. Olis ihan erijännää  mennä vaikka Englantiin isosikon luona käymään tai vaikkapa Ranskaan.

 Saa sitä haaveilla...


Loppuun tärähtänyt kuva hosulista. :'D











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti