lauantai 8. helmikuuta 2014

Wow!

Huhuh! Olipas eilinen ilta hupaisa, kun kävimme kaverini kanssa ulkona kieros. Rahaa kyllä meni ihan liikaa baariin, että sen puolesta ärsyttää, mutta olipahan hauskaa. Olis ainakin yöllä voinut jättää hese ruuat ostamatta. :'D Kävin myös eilen ottelee ukkelini avustuksella muutaman asu kuvankin pitkästä aikaa.
Olen rakastunut tohon pitkään neuleeseen jonka löysin jim & jilin alesta ja pipon sain ukoltani. Joka on aika hassun mallinen, kun jää aina tuoleen törröttämään päästä. Kylmähän se vähän iski, mutta oli mukavaa. Niin ja löysin ja ostin Zipolle uuden isomman terran. On kyllä nyt niin iso terraario, että voipi alkaa ihan kunnolla miettiä pikkuselle sisältöä sinne. 
Käytetty terra ja ei ollut hintakaan paha, kun 30€ pyysi vaan myyjä. Pitää vaan tässä joku päivä käydä eläin puodista kahtoo uutta mökkii ja vähän erillaista siltaa. Jotain väriähän tuonne olisi kiva saada. Zippo on kyllä tykännyt uudesta kodistaan, vaikka ei ole vielä uskaltanut käydä ylä osassa. Jännittää vähän, kun se kurssin aloitus päivä vaan tässä lähenee. Jos nyt kuitenkin koittais vaan tässä nauttia viikonlopusta kunnolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti