lauantai 3. toukokuuta 2014

Vappuni

Eka postaukseni toukokuulle jee! Niin se vain kesä lähestyy ja mieli on korkialla väkisinkin, kun alkaa joka puolella pikku hiljaa jo vihertää. 
Tässä tuli vappukin vietettyä kaverin kanssa mökillä. Olisi pitänyt olla parikin päivää pitämässä hauskaa, mutta aina ei mee asiat suunitelmien mukaan. Mukavaa kuitenkin oli viettää se ilta siellä ja pääsin tutustumaan uusiin ihmisiinkin. Samalla myös siellä juhlittiin kaverini synttäreitä, että tuli häntäkin siinä sitten juhlittua kanssa.Tuntuu nyt ainakin. että vois olla juhlimatta vaikka kuukauden taikka parikin. :D
Vessa asukuva mökillä... haha. Oli muuten tyylikäs vessa btw.

Jotenkin tuntunut nyt tämä arkeen paluu vähän hitaamalta, kun luulis. Tämäkin päivä vaan on mennyt öllöttelyllä, että on hirvee morkkis, kun ei olla mitään tehty. Huomenna jos ottais ihteä niskasta kiinni ja tekiskin jotain. Kämppä ainakin kaipais taas pientä siivousta ja oishan tuossa lista asioita mitä pitäis tehdä. Pitää ainakin käydä huomenna koululta kyselemässä tuosta oppisopimus mahdollisuudesta, jos sitten pääsis opiskelee sitä kautta merkonomiksi seuraavaksi. Se koulutus ainakin täydentäis noita minun kahta alaa, että katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti