tiistai 4. elokuuta 2015

Migreeni

14.07.2015
Pienessä hiprakassa nyt, kun meen kirjoittelee yhtään mitään. Niin ihan takuu varmana on läjäpäin kirjoitusvirheitä, mutta no mennään nyt näin. Heinäkuuta nyt eleillään ja eipä olla ainakaan näillä hoodeilla saatu nauttia lämpimistä päivistä, kun tasan kaks päivää. On hieman mieltä masentanut, mutta eipä tälle maha mitään. Hirveän äkkiä tuntuu taas aika menevän, kun isosiskoni synnytti pienen tytön maailmaan kesäkuun viimesillä päivillä ja nyt ootan innolla, että millo lähden matkaamaan Lahteen vauvaa katsomaan. 
--------
Tämä päivä
 Hei taas! Venähti vähän tuon edellisen kirjoituksen julkaisemisen kanssa. Tässä ollaan eleilty arkea ja käyty Lahdessa vauvaa katsomassa. Oli kyllä niin ihana tädin sydämmen sulattaja tapaus! Tässä kuussa olisi luvassa pienen tytön kastejuhla ja minut kysyttiin kummiksi. Olen siitä niin iloinen, että hyvä etten ruvennut melkein itkee. 
Oon taas laitellut joka ilman suuntaan työhakemuksia ja toivotaan, että jostain tärppäis. Lahteen olisi kiva muuttaa, kun tykästyin kaupunkiin tosi paljon ja sieltä on lyhyt matka melkein kaikkialle. Tästä kesästä ei kyllä jäänyt muuten paljoo mitään käteen. Aika nopeastihan tuo oli ohi, mutta kyllä innolla odotan syksyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti