tiistai 24. heinäkuuta 2012

You're still young...

Pientä ulkonäkö/ ikä-kriisiä on pukkailut viime aikoina taas siihen malliin, että pieni itsetunnon pönkittäminen ei olis haitaksi yhtään. Laihdutus ei ole lähtenyt ollenkaan käyntiin, kun olis pitänyt jo viime viikolla. Mekko joka ei mahdu päälleni kummittelee komerossani ja hääpäivä joka vaan lähestyy pelottelee unissani. Ehkä taas stressaan valmiiksi liikoja, mutta kyllä sitä on liikuntaa lisätty, mutta toi paino ei oo pudonnut mihinkään suuntaan. Eli syön jotenkin väärin...  Hitsit kohta aloitan jonku vesikuurin!

Tänään jaksoin kuitenkin vähän jopa laittautua, kun kerrankin paistaa aurinko, vaikka tällekkin päivää oli luvattu vesisaetta. No varmaan illalla sataakin vettä, että taitaa iltalenkki jäähä välistä. Kyllä minut on tehty sokerista. :)  Tässäpä tämän päivän asunen...


Tyhmä asento on tyhmä, mut ainut kuva joka ei plurrannu liikoja..Kivan paksut kävisvarretkin.
Okei eilen tuli ostettua laatikollinen mansikoita joista suurin osa meni pakastimeen, mutta mä sitten tekasin mulle ja ukolle puoliks mansikka kakun, että juu ei tarvitse meittiä miksei kilot putoile hehe.

Näin taas viimeyönä painajaista karhuista... Hyih. En siis pelkää karhuja, mutta jostain kumman syystä mä näen aina niistä painajaisia. Viimeyön unessa karhut hyökkäs meidän mökille ja raateli mun pikkusiskon. Heräsin sitten siinä kohtaa ja koitin saaha uudestaan nukuttua, mutta aika lailla puoliunessa sitten kukuin.






torstai 19. heinäkuuta 2012

Mitä teen, kun olet poissa

Tässäpä kesken eräinen tauluni. Johon en ole vieläkään keksinyt mitä lisäisin. Lisää varjostuksia vois ja jotain kivaa taustalle.

Ei tee kyllä hyvää tämä yksinään kotona kökkiminen. Päivät vaan hupenevat ja kohta on taas kouluun paluu eessä. Vähän on ristiriitaisia tunteita kouluun paluusta ja hieman stressiäkin taas vaihteeksi, kun ei oo tullut mitään imoitetta/tietoo, että jatkuuko mulla opintolaina ja opintotuki/asumistuki? Kela. <3  Kiva sitten jos ens kuussa ei ilmaanukkaan rahaa niin olen pulassa kirjaimellisesti. Mä kai taas turhaan hermoilen etukäteen. Asioillahan on ollut tapana hoitua, vaikka olis ollut miten paha tilanne.

Tänään en sitten saanutkaan sitä minun  uutta hiusväriä, kun mokoma kirjepaketti ei mahtunut postiluukusta sisään ja kyllä postimies ringutti sitä kelloa, mutta en pöljyyttäni mennyt avaamaan. Koska luulin sitä tv- luvatarkastajaksi.... häve.  No ei kyllä tullut ees lappustakaan, että sulle on tullut isompaa postia tai jotain? Kävin jo lähipostistakin kysymäs, mutta ei sitä sinne ollut ainakana tullut. Eli nyt se koko kallis väripaketti on hukassa ja meikä tyttöä ketuttaa. Ootanpa sitten tuleeko siitä mitään ilmoitusta ja käyn huomenna uudestaan kokeilemassa onneani ja vois käydä varsin siellä pää postissakin. S-postiin oli ainakin tullut ilmoitus, että paketti on lähetetty.

Taas on vain vettä satanut koko päivän. Kyllä tämä suomen kesä on vaan niin kaunis.
Vois ens kesää varten säästää rahaa jostain ja lähtee ihan ekaa kertaa reissaamaan jonnekkin ulkomaille. Niin en oo vielä päässyt missään suomen ulkopuolella käymään. Olis ihan erijännää  mennä vaikka Englantiin isosikon luona käymään tai vaikkapa Ranskaan.

 Saa sitä haaveilla...


Loppuun tärähtänyt kuva hosulista. :'D











tiistai 17. heinäkuuta 2012

Tucca riisi!

Olen niin lopen kyllästynyt tähän hamppu päähän, että tekis tosissan mieli vaan ottaa sakset käteen ja leikata siili. En tajua näitten jatkuvaa huononemista, vaikka yritän kaikin keinoin hoitaa näitä.  Mitä nyt olen haaveillut pitkistä hiuksista jo viimeiset pari vuotta  ja koittanut kasvattaa näitä, mutta tuntuu, että  mitään ei tapahtu ja latvat vaa menee viikon sisällä leikkaamisesta samaan kuntoon. Hiuksien värjäämistä olen vähentänyt hurjasti ja jos värjään niin yleensä vain juurikasvun pois.

Tämän päiväinen pään tilanne:
Latvat....  >8 (

Mun unelmian hiukset olisi mm nämä:

Ihaniaihaniaihania...  Kuvat lainattu täältä.

Joo en tuu varmaan koskaan saamaan tuolaisia hiuksia, ellen sitten hanki lisäkkeet päähän.
Tilasinpas muuten viimeisillä rahoillani suoravärin pastel pink nimellä varustetun putilon. Saas nähä millainen väri tulloo. Oon niin lopen kyllästynyt taas näihin vaaleisiin hiuksiin. Nämä on vaan niin tylsän näköiset.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Missäköhän se auringon paiste on?

Kuva meidän parvekkeelta.


Taas sataa vettä... Ei ollut viimeviikolla oikeesti, kun ehkä yks päivä, että ei satanut vettä.
Oli taas mielenkiintoista herätä, kun on taas ulkona synkkää ja en tiedä toi ilma pistää vaan väsyttämään. Nettikin sitten kivastikin lagaa tämän sään vuoksi. Viikonloppu meni ihan mukavasti, jos ei laske turhia draama kohtauksia mukaan. Vietettiin miehen kanssa jopa pitkästä aikaa kahdestaan juusto,viini- illallistakin. Pääsi kunnolla rentoutumaan.

Tälle päivää olis luvassa kämpän suursiivousta. Erityisesti meidän vaatekomeron järkestely, kun se tuntuu olevan pyöremyrskyn jäliltä jälleen. Olenpas arkisen, tylsä ja kirjoittelen vain siivoamisesta. Hah! :'D Voin vain pistää tämän maanantain ja iliman piikkiin.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Nyt tapahtui ihme!

En oikeasti muista milloin olisin viimeksi piirtänyt mitään ja nyt kotona yksin ollessa  teki ihan oikeasti mieli piirtää jotain. Tässäpä siis tulos.

Kameralla otettu kuva, kun en vielkää ole mennyt hankkimaan skanneria. Kyl näkyy se, että en oo piirtänyt pitkään aikaan. Piirsin tämänkin hieman mallista anatomian siis. Pitää taas vaan alkaa enempi piirtelee niin taidot karttuupi. Aika suttuseltahan tuo näyttää... Mietin, että jos oisin vielä piirtänyt sille siivet selkään, mutta kahtoo nyt viel.
En sitten mennytkään ulkona käymään, kun innostuin piirtämään ja laittaa ruokaa. Huomenna kumminkin pääsen vihdoin näköstelee kaveria. Toivottavasti ei satais vettä, vaikka on kyllä luvattu... myh.

Jotain sinistä

Tässäpä ihanan ryppyiset sormeni... :) Löysin Oulun reissultani oikean väristä sinistä kynsilakkaa.

Eipä juuri tämäkään päivä eroa paljoa eilisestä. Mitä nyt olen hieman virkeempi, kun sain nukkua rauhassa. Tekemisen puutteesta muuten vain tälläydyin ja otin päivän asu kuvankin. Nyt, kun ei kerrankaan näytä satavan vettä niin voiskin jopa näyttäytyä ulkona ihmisten ilmoilla. 


Jestas tuota kameraa.... Saiskin kerättyä nopeesti rahaa kunnon järkkäriin. Tuonkin topin löysin Oulun ginasta. Kuvissakin näytän jo iha merimursumakkaralta, että kyllä tuo laihdutus pitää aloittaa. Voin sanoa näin omalla kokemuksella, että kyllä parisuhteessa eläminen lihottaa. Itsehän olen näin parissa vuodessa saanut kiloja 16kg! Dandan daa! Sitten, kun koulut alkaa jälleen, niin vois taas aloittaa zumban, kun se kerta on opiskelijoille täysin ilmainen. Yleisestikkin pitäis kyllä alkaa enemmän liikkumaan, mutta mä en vaan oikein tunnu saavan mitään irti esim. lenkkeilystä. En ymmärrä sitä miten jotkut saavat siitä hyvän olon? Itsehän vain tuun entistä pahemmalle tuulelle ja paikat kipeentyy (yllätys...) Eikä siitä ees tunnu olevan mitään hyötyä. Korkeintaan pohkeet vaan saa lisää massaa, että alan näyttää ihan kipparikallelta not good. Taidanpas tästä nyt kuitenkin mennä haukkaamaan raitista ilmaa, niin en taas sekoa tääl kämpillä yksinäni.

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tämä päivähän oli jo eilen?

Olo on vähän niiku sama Arielilla...
Alan jo toivoa oikeasti koulujen alkua, kun meinaa nää päivät muistuttaa liian paljon toisiaan.
Mies menee töihin ja herättää  ilkeyttään minutkin aamulla, että eihän tietenkään lomalla ole lupaa nukkua pitempään. Olen taas yksin 8h kämpillä, kunnes mies tulee töistä ja kummatkin töllöttää telkkua, käy ehkä kaupassa ja  menee nukkumaan... It is a boring life I know.

Eipä oo oikein kavereitakaa jotka kuttuis kylään tai muuten vain nököstelemään. Rahaakaan ei oo, että vois mennä vaikka shoppailemaan. Ohan sekin nyt kivempaa tekemistä, kun kämpillä nakottaa päivästä toiseen. Alkaa kyllä pikkuhiljaa tuntuu et seinät kaatuu päälle. Vettäkin taas satanut kiitettävästi ja tälle päivää luvattiin jopa ukkostakin...huih.Olis se ollut maailman ihanin asia jos olis saanut niitä kesätöitä. Ei tuntis itteään näin yksinäisen,toimettomaksi, tylsäksi ihmiseksi. :')

Tälläinen ilima meillä nyt tällä hetkellä... Jes mitkä pilvet.

Noh... Enään kuukausi siihen, että pääsee kouluun. Niin ompa taas ainakin ihmisiä ympärillä. Niin ja rahaakin taas tulee  jee. Vois mennä vaikka nyt leipomaan kääretorttua ja yllättää toi yks apina iloisesti, kun se pääsee kotia. Pistän jonku ilmoituksen kohta naamakirjaan, että tulkaa ihmiset käymään (Saatte kääretottua...) <--- Kuulostaa mielessäni hieman häröltä, mutta nii.

Loppuun vielä kuva meidän mansikkaamppelin tuotoksesta... :'D


tiistai 10. heinäkuuta 2012

Nyt on kohta kiirus!

Tajusinpas tässä, että isosiskoni häihin on enään semmoset kolme viikkoo?! Ja tilaamani mekko josta siis pitäis tulla minun morsiusneito mekkoni ei mahu mulle sitten yhtään! Tyhmyyttäni menin tilaamaan sen pienemmällä koolla, vaikka tiesin, että olen lihonnut yhden vaatekoon verran. Eihän tässä oo enään edes aikaa katsoa uutta mekkoa, kun mistään ei edes löydy limen väristä. Tämänkin mekon löysin ginasta Sunny Limen nimellä, mutta musta tää nyt on enemmän sitruunan värinen, kun limen?


Tai sitten olen vain värisokea... Tässä kumminkin pari kuvaa kyseisestä mekosta. Mekkohan kyllä menee päälle, mutta juuri ja juuri ja puristaa ikävän näköisesti. Varmaan siis riittäisi jos pudottaisi jonkun viis kiloa pois. Tässähän on ollut aikaa laihtua, mutta oon ollut jotenkin laiska ja ajatellut vaan, että kyllä tässä aikaa riittää... Joo-o. Pitää tässä kait alkaa kahtoo jotain vinkkejä nopeeseen diettiin ja ruveta liikkuu. Harmi, kun täällä päin vaan sataa vettä lähes koko viikon ajan, että saapi vaan sisällä jumpata. Hävettää ja ahistaa jos en saa painoo pudotettua.. Hirvee stressihän tässä on kans.
Eihän tässä auta muu, kun ryhtyä hommiin.