perjantai 18. lokakuuta 2013

Lunta hyrr!

En kyllä tiedä johtuiko eilisestä täysikuusta vai mistä, kun en saanut taas nukuttua. Taisin nukahtaa vasta puoli viiden aikaan ja kumma, kun heräsin kuitenkin kymmeneltä. Olo on kuitenkin hirmu väsynyt ja just semmoinen, että ei jaksaisi tehdä mitään. Tänäänhän se kuitenkin pitäisi tehdä hommia. Siivota, esivalmistaa herkut ja koristella. Pitäisi varmaan keittää toinen kuppi kahvia. 

Kyllä muuten meinasi aamulla leuka tippuu lattiaan, kun katsoin ulos. Ihan niiku yhen yön aikana oltais vaan hypätty syksystä suoraan talveen. Skipattu yks kuukausi välistä vaan. Ulkona on varmaan joku 10cm verran lunta tai enemmänkin. Heti tullee semmonen hätä, että hitsit mullahan ei ole edes talvitakkia. Vieläkin sataa lunta ja rupes jotenkin automaattisesti kaikki rasittavat joulurallatukset soimaan päässä. 
Eilen päivällä näytti tältä. Vähän oli satanut yöllä lunta joka nyt kuvassa näyttää sulavan pois.
Nyt! Huvittaa, kun mulla taitaa olla samallainen kuva meidän makkarin maisemasta viime vuonna otettuna. 
Noni nyt sitä on ihmetelty taas tätä lumen tuloa.

On muuten tullut hirmuinen hinku saada toinen hamsteri vauva! Tässä olen aamun kahtonut netistä löytyiskö isompaa terraariota hyvään hintaan, kun eläinkaupasta jos menet ostaa niin maksat maltaita. Niin kuin tuosta Hosulin terraariosta joka on melko pienikin, niin pulitin siitä 75€. Hyvällä tuurilla saisit pari kertaa isomman ja vain kolmeen kymppiin. Mietinnässä olisi nyt syyrialainen hamsteri mikä on isompi, kuin kääpiöhamsteri. Hosulihan on kääpiöhamsteri talvikko. 
Saahan sitä haaveilla. Kiva, kun mulle on tulossa ens viikolla varmaan hoitoon kaverin koira pari kolme päivää. Mukavaa, kun ei tartte olla ihan yksin, että on pikkunen seurana. Oonkin ollut, että jos tarttee hoitopaikkaa, niin mulle vaa hehe!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti