torstai 17. lokakuuta 2013

100 kirjoitus

Eilinen päivä ei kyllä ollut mikään maailman paras päivä. Ei ollut mitään erityistä syytä siihen pahaan tuleen paitsi se, että mies taas lähti töihin kauas. Onneksi nyt on sentään lyhempi viikko, mutta kurjaa olla vaan yksin kotona.Onneksi eilen oli kuitenkin se Sami hedberg show, että pääsipä sitä kunnolla pitkästä aikaan nauramaan. Kyllä sattu poskilihaksiin sen kahden tunnin jälkeen ja sen ohjelman jälkeen ukko sitten lähtikin matkaamaan töihin suuntaan. 
Tänään pitäisi vielä lähtee keskustaan köpöttelee kaverin kanssa ostoksia tekemään. Olen kyllä saanut aika lailla kaikki koristukset hankittua nihin juhliin, mutta vielä vois jotain pientä kivaa. Minä sitten päätinkin tulla perus noidaksi sinä iltana. Ehkä jos aikaa olis ollut enemmän suunitella juhliin, niin olisin enemmän kyllä panostanutkin asuunkin. Ainiin olipa aamulla masentava näky, kun oli lumet sitten tännekkin satanut möm. Tuntuu, että tuli nyt toi ensilumi paljon aikaisemmin, kun viime vuonna? Ehkä tuon takia joulu krääsääkin löytää jo pilvin pimein, kun nyt juhlitaan sitten joulua jo marraskuussa hah! : D

No höh! Enpä sitten tiedäkkään pääsekö tässä ostoksia tekemään, kun ei oo taas kela maksanut rahoja. Kävin nyt tässä katsomassa, että kiva. No pittää mennä muuten vaan kävelee tuonne ulos, kun rupee vaan ahdistaa kotona istuminen. Yks kaverikin soitti tässä nytten, ettei tule niihin juhliin. Nyt ei mee kyllä asiat taas putkeen möm. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti