lauantai 30. maaliskuuta 2013

The loma

Taas sitä ollaan lomalla jee. En valita, saapahan nyt keskittyä koulutehtävien tekoon ja nukkumiseen. Tosin minusta tuntuu, että olen vain entistäkin väsyneempi, kun nukun pitkään. Pitäis nyt jotenkin saada ihteä vähä pirteemmäks. Tänään olis luvassa kavereiden luo grillailemaan, kyllä me nyt jo aukaistaan grillikausi. Käytiin tos pikavisiitillä Oulussa pikkusiskon luona auttelemassa sen muutossa hieman. Luultiin, että olis mennyt koko hommas hieman pitempäänkin, mut ei siinä tainnut mennä, kun 15.min Olis haluttanut olla pitempääkin siellä, mutta raha-tilanteen vuoksi ei voinut. Oli ihanaa, kun pikkusisko raaski tehdä meille sushiakin, ennen kuin lähdettiin ajelee takaisin kotia.

Ukon käpälä
Olen taas koittanut aloittaa laihduttamisen huonolla menestykellä tietenkin. Äitikin jo päkätti syömisestäni sun muusta. Ei kovin kannustavaa minusta. Eihän tässä muu ongelma ole kuin se, että mä en vaan millään tahdo liikkua mihinkään, muuta kuin sen 15. minuuttia kestävän kävelyn töihin ja takas. Muuten oon tämmönen sohvaperuna. Pitäis keksiä joku mielekäs harrastus itelle, että pääsis vauhtiin. Lenkkeilystä, kun en kauheena arvosta. Varsinkin jos pitää yksin mennä ja kävellä. Kaverin kanssa se on sitten ihan siedettävääkin. Niin ja pitäis ihan kunnolla motivoitua tähän hommaan. Toinen osa-puoli, kun mielummin mursuaa herkkuja melkein päivittäin ja roskaruokaa. Niin hankalaa se on tässä itellä koittaa laihtua. Itsekuriakin pitää jostain saaha. 


Töissä on mennyt ihan hyvin ja ihan innolla oon valmistanut niitä 10 variksenpelätintä. Työ-ajatkin on inhimilliset, että jaksaiskin kotona tehdä muutakin, kun tulla väsyneenä kotiin ja nukahtaa jossain kohtaa sohvalle. Kumminkin pitäis nyt piristyä ja motivoitua. Oon vaan ihan hulluna laiskistuntunut tässä. Tässä alemmassa kuvassa on yhen variksenpelättimen pää vielä hieman keskeneräisenä. Näistähän ei ihan tule niitä tyypillisempiä variksenpelättimiä, vaan sain ihan vapaat kädet valmistaa jos minkälaista ukkoo ja eukkoo, miksei avaruusoliotakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti