tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pyörylä lasit

Tässä olen edelleenkin sitä mieltä, ettei mulle vaan sovi pyöreät aurinkolasit/ silmälasit. Kuitenkin oli sen verran tylsää tänään kotona, niin päätin huvikseeni laittautua ja miettiä mitä laitan päälle ilosaarirockiin. No mut voi bongata sieltä sitten tämän näköisenä. 
Noi arskat kuuluvat oikeastaan ukkolleni, että tuskin noita saan silloin festareilla lainata. Halusinpa nyt kuitenkin kokeilla, miltä mahdollisesti näytän tuolaiset lasit silmilläni... Aivan ampparilta! Hah. 

Löysin muuten tuossa viime kuussa kerrankin kirppikseltä jotain kivaa itselleni, nimittäin uudehkon näköiset kiillakorko kengät. Mulla on erittäin vähän korkokenkiä, kun en jostain kumman syystä niitä ostelle, mutta nää oli nii kivat, että oli pakko. Eivätkä maksaneetkaan, kun kympin jee. Saas nähä sitten, että osaanko mä näillä kävellä yhtään. Tuntuvatkin melko raskailta jaloissa. 
 Lasken päiviä niihin festareihin ja toivoisin, että näkisin paljon tuttuja siellä. Varsinkin, kun tuntuu et nää viikot on hemmetin yksinäisiä. Pitää vaa koittaa aina keksiä jotain tekemistä, että ei ihan jämähdä täällä kotona. Huomasin nyt, että en oo syönyt yhtään mitään koko päivänä, että voisin tässä seuravaksi pyöräyttää itselleni fetasalaatin. Nomnom!

2 kommenttia: