tiistai 29. lokakuuta 2013

Old look

Huvittaa, kun olen yrittänyt lopettaa sen liiallisen ilta syöpöttelyn ja eilen mä vaan mietin koko illan ajan savustettua lohta kuola valuen. Ei oo kyllä helppoo yhtään... Koska menin sitten ja retkahdin heti syömään leipää. Mikä on aika nonono listalla jos yrittää vähentää hiilareita. No uutta yritystä vaan kehiin ja tahdonvoimaa vaan jostain lisää. 
Meninpäs muuten tänä aamuna värjäämään hiukset sitten loppujen lopuksi cyclamen värillä. Muutamalla pesulla tää on aina sitten haalistunut violetin pinkistä enempi pinkkiin. Tuli heti kotoinen olo, kun laitto pitkästä aikaa tämän värin päähän. Tuli myös unohdettua, että miten tää väri sotkee... Oli koko vessa ihan pinkin peitossa ja voi tuota allasta... Jonka mies on pistänyt tukkoon partakarvoillansa murr. Lopputulos oli ihan hyvä jeje. 
Laitoin myös samalla kynnet kivan näköisiksi. Käytin tohon yhteen kynteen pimeässä hehkuvaa kynsitarraa, että saas nähä säikähdänkö taas yöllä omaa sormeani. 

maanantai 28. lokakuuta 2013

Rauhallinen viikonloppu

Oli kyllä ihana viikonloppu olla vain tuon miehen kanssa. Käytiin kyllä kyläilemässä ihmisten luona, mutta muuten ollaan vain oltu. Mukavia välillä tälläisetkin viikonloput. On vaan pitkästä aikaa tosi hyvä olo. Ainiin värjäsin hiusjuureni piiloon ja nyt mulla on tämmöinen ahdistava keltainen pää. 
Tässä väri on vasta saatu päähän ja minua naurattaa, kun näytän iha kaljuuntuneelta! :'D
Tässä valmis lopputulos ja juu juuri on iha keltainen.... 
Kyllä nyt haluaisi vaan lätkästä jonku järkevän värin päähän. En ole vaan oikein päättänyt, että mikä väri, kun tekisi mieleni laittaa taas se musta, mutta se juurikasvu... Sitten melko hopeisen vaaleat hiukset tai pinkki takaisin. Ai juu mullahan on vielä se karkin ruskeanvaalea väri tuolla oottelemassa, että jos sen laitan. Nyt kyllä tuntuu, että on liikaa vaihtoehtoja. 
Olen yrittänyt alkaa taas syömään vähä terveelisemmin, että olis mielellään joka aterialla salaattia puolilautasta ja muutenki iha koti-ruokaa. Huomattiin miehen kanssa, että on tullut nyt viime aikoina käytyä ulkona syömässä ihan liikaa ja eipä tuo edes auta mun laihdutus yrityksiä. 
Hosulista on kyllä vaikea välillä ottaa kuvia, kun pikku ukko ei pysy paikallaan kovin kauaa.
Näihin kuviin ja juttuihin tällä kertaa. Vois nyt vaa 'nauttia' maanantaista ja keksiä jotain tekemistä. 

torstai 24. lokakuuta 2013

Nolla tila

Tuli jostain kumman syystä hinku tulla kirjoittelemaan, vaikkei mulla nyt ole niin mitään kerrottavaa. Juhlat tuli ja meni ja tulin siihen tulokseen etten enään ikinä järkkää mitään. Tai oikeastaan mitään ei vaan pidä suunitella etukäteen, kun pieleen ne suunitelmat menee kuitenkin. Kaverin koira Minniekin oli minulla kolme päivää hoidossa. Vanhan rouvan kanssa meni ihan hyvin. Toinen vaan ikävöi omaa perhettä aika paljon, ettei omat raksut meinanneet maistua ja lenkkeily oli yllättävän vaikiaa. Välillä tuntu niin kuin olisin kissaa koittanut lenkittää. Yllätyin siitä kuitenkin miten paljon Minnie halusi leikkiä ikäisekseen ja yllätyin kans siitä, että kun Minnien omistajat tuli hakemaan sitä, niin sain palkkaa. Olin vähä wut?! Koska en ollut todellakaan odottanut, että saan rahaa siitä, että hoidan koiraa kolme päivää. Olin vaan mielissäni, että mulla oli pikku kaveri seurana. Oli kuitenkin kiva yllätys... Taisin unohtaa kiittää vaan.

Eilen kävin postattamassa luomen pois lääkärissä ja mulla oli hirmuset pelot, että miten se sattuu yms. Tyhmä mä olin, kun eihän siinä mennyt, kun 5 minuuttia ja se oli siinä. Tosin se puuduttaminen tietty sattu ja nythän tota on vaan jomottanut, että kuha tosta paranisi vaan nopeasti. Tässä ollut hirvee hinku ja halu värjätä toi kauhee hiusjuuri pois. Onhan tässä melkein mennytkin kolme kuukautta ohi. Sitten toisaalta, kun nämä on niin huonossa kunnossa, että ei tekis pahitteeksi olla värjäämättä vaikka puoleen vuoteen. Olen lukenut, että jos yrittää kasvattaa sitä omaa väriä takaisin, niin se saattaa siitä maantienharmaasta ajan kuluessa mennä enempi siihen ruskean suuntaan tai  vaalentua. Puhumattakaan siitä, että se hiuslaantu siitä parenee. En sitten tiedä, kun olen näin ailahtelevainen. Kyllästyttää jo tää väri siihen malliin, että tekisi mieli pistää joku räikeämpi päähän tai joku muu. Himottais taas ne mustat, mutta pitäis ehkä kolmannen kerran muistaa, että ei ne näytä hyvältä ohuissa hiuksissa + se ihanan  vaalia juurikasvu...
                                                               Kiva harmaa hiirulainen olen ygh. 
Olen viime aikoina nähnyt aika erikoisia unia mm. eri työpaikoista joissa olen iloisena töissä. Yhessä unessa olin puutarhalla ihan mielissään kastelemassa äitienpäivä ruusuja. Mitä vois näistä unista päätellä ekana, voisi olla se, että haluan kovasti töitä. En tiedä on ollut viime aikoina vaan hirvee pelko päässä, että mä en mihinkään tästä edisty ja eristäydyn kaikesta. Välillä alkaa masentaa, että miksen minä kelpaa mihinkään ja vaikka yrittän kahta kovemmin, niin mitään eri tulosta mä en saa aikaan. Ehkä en tämän enempää tästä asiasta tänne kirjoittele. Rupee vaan kuvittelemaan sen mustan mörön, joka kuiskii koko ajan sun korvaan, että olet ihan luuseri, paska, tyhmä ihminen. Seuraavaksi se sun itsetunto on taas tuolla pohjalla haa!
Parempaa fiilistä odotellen...

perjantai 18. lokakuuta 2013

Lunta hyrr!

En kyllä tiedä johtuiko eilisestä täysikuusta vai mistä, kun en saanut taas nukuttua. Taisin nukahtaa vasta puoli viiden aikaan ja kumma, kun heräsin kuitenkin kymmeneltä. Olo on kuitenkin hirmu väsynyt ja just semmoinen, että ei jaksaisi tehdä mitään. Tänäänhän se kuitenkin pitäisi tehdä hommia. Siivota, esivalmistaa herkut ja koristella. Pitäisi varmaan keittää toinen kuppi kahvia. 

Kyllä muuten meinasi aamulla leuka tippuu lattiaan, kun katsoin ulos. Ihan niiku yhen yön aikana oltais vaan hypätty syksystä suoraan talveen. Skipattu yks kuukausi välistä vaan. Ulkona on varmaan joku 10cm verran lunta tai enemmänkin. Heti tullee semmonen hätä, että hitsit mullahan ei ole edes talvitakkia. Vieläkin sataa lunta ja rupes jotenkin automaattisesti kaikki rasittavat joulurallatukset soimaan päässä. 
Eilen päivällä näytti tältä. Vähän oli satanut yöllä lunta joka nyt kuvassa näyttää sulavan pois.
Nyt! Huvittaa, kun mulla taitaa olla samallainen kuva meidän makkarin maisemasta viime vuonna otettuna. 
Noni nyt sitä on ihmetelty taas tätä lumen tuloa.

On muuten tullut hirmuinen hinku saada toinen hamsteri vauva! Tässä olen aamun kahtonut netistä löytyiskö isompaa terraariota hyvään hintaan, kun eläinkaupasta jos menet ostaa niin maksat maltaita. Niin kuin tuosta Hosulin terraariosta joka on melko pienikin, niin pulitin siitä 75€. Hyvällä tuurilla saisit pari kertaa isomman ja vain kolmeen kymppiin. Mietinnässä olisi nyt syyrialainen hamsteri mikä on isompi, kuin kääpiöhamsteri. Hosulihan on kääpiöhamsteri talvikko. 
Saahan sitä haaveilla. Kiva, kun mulle on tulossa ens viikolla varmaan hoitoon kaverin koira pari kolme päivää. Mukavaa, kun ei tartte olla ihan yksin, että on pikkunen seurana. Oonkin ollut, että jos tarttee hoitopaikkaa, niin mulle vaa hehe!  

torstai 17. lokakuuta 2013

100 kirjoitus

Eilinen päivä ei kyllä ollut mikään maailman paras päivä. Ei ollut mitään erityistä syytä siihen pahaan tuleen paitsi se, että mies taas lähti töihin kauas. Onneksi nyt on sentään lyhempi viikko, mutta kurjaa olla vaan yksin kotona.Onneksi eilen oli kuitenkin se Sami hedberg show, että pääsipä sitä kunnolla pitkästä aikaan nauramaan. Kyllä sattu poskilihaksiin sen kahden tunnin jälkeen ja sen ohjelman jälkeen ukko sitten lähtikin matkaamaan töihin suuntaan. 
Tänään pitäisi vielä lähtee keskustaan köpöttelee kaverin kanssa ostoksia tekemään. Olen kyllä saanut aika lailla kaikki koristukset hankittua nihin juhliin, mutta vielä vois jotain pientä kivaa. Minä sitten päätinkin tulla perus noidaksi sinä iltana. Ehkä jos aikaa olis ollut enemmän suunitella juhliin, niin olisin enemmän kyllä panostanutkin asuunkin. Ainiin olipa aamulla masentava näky, kun oli lumet sitten tännekkin satanut möm. Tuntuu, että tuli nyt toi ensilumi paljon aikaisemmin, kun viime vuonna? Ehkä tuon takia joulu krääsääkin löytää jo pilvin pimein, kun nyt juhlitaan sitten joulua jo marraskuussa hah! : D

No höh! Enpä sitten tiedäkkään pääsekö tässä ostoksia tekemään, kun ei oo taas kela maksanut rahoja. Kävin nyt tässä katsomassa, että kiva. No pittää mennä muuten vaan kävelee tuonne ulos, kun rupee vaan ahdistaa kotona istuminen. Yks kaverikin soitti tässä nytten, ettei tule niihin juhliin. Nyt ei mee kyllä asiat taas putkeen möm. 


tiistai 15. lokakuuta 2013

Red roses

Sain mieheltäni lahjaksi punaisia ruusuja ja olin kyllä tosi otettu ja kiitollinen. <3 

Punaiset ruusut

Englannin kansalliskukkanakin tunnettu punainen ruusu on romanttisen rakkauden, rohkeuden ja kestävän intohimon ehdoton symboli. Sen sanotaan saaneen värinsä kreikkalaisen jumalattaren Afroditen verestä hänen haavoittuessaan ruusupensaan piikeistä uljasta Adonista tavoitellessaan. 'Minä rakastan sinua' on viesti, jota punaisilla ruusuilla kerrotaan. Punainen, nupullaan oleva ruusu viestittää koskematonta kauneutta, jonka terälehtien avautuminen samettiseen hehkuun kuvaa siirtymistä viattomasta ajasta kypsään ikään.  Teksti kopioitu täältä.
Tässä ollaan kovasti innostuttu järjestämään toisenlaisia juhlia. Nimittäin halloween juhlia ja aivan ekaa kertaa olenkin niitä järjestämässä, että saas nähdä miten tässä onnistutaan. Tänään tosiaan pääsin jo vähän ostamaan tarvikkeita juhlia varten. Oikeasti halloweeniahan vietetään 31.10 ainakin amerikassa. Ajatteltiin kavereiden kanssa järjestää juhla nytten, kun sopii paremmin kaikille. Vielä pitäis vaikka ja mitä ostella ja nyt tiedän minkälaisia herkkujakin olen tekemässä. Ei millään enään malttais odottaa lauantaihin. 

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Party time, excellent!

Paljon onnea minä jeejee! 
Tuli tosian eilen juhlittua vähäsen ja no se ilta meni ihan hyvin. Vaikka mulla oli jotain ihmeen ongelmia ihteni ja kaikkien kanssa, mutta onneksi saatiin sovittua. Kaveri teki kakun ja koristeli sen oikein nätisti ja katsottiin kauhukomedia elokuva ja niin käytiinhän me hyvin vanhalla hautuumaalla ehtimässä kummituksia yöllä. Äitini soitti minulle aamulla ja onnitteli " Hyvää syntymä päivää 22- vuotiaalle!" Mä vastasin äitille, että kiitos, mutta olen nyt 23-vuotias. Puhelimessa oli hetken hiljaisuus, ennen kuin äiti rupes hulluna pyytelee anteeksi ja naureskeli, että näin tällä kertaa. Hyvä, että oma äiti kuitenkin muisti, vaikka myönsi melkein unohtaneen. Sain muuten ystävältäni lahjaksi tuossa kuvassa olevan pienen, vihreän, hienon sake pullon.
Kokeilin myös tälläistä meikkiä eilen ja mulle tuli aika noitamainen fiilis nuista tummista huulista. Taidanpa tietää mitä esitän halloweenina. Toihan ehkä toimis paremmin jos ei tietenkään olis silmät nuin korostettuna, mutta tulipa nyt kokeiltua.  Niin tänäänhän se miu mies vei minut syömään ravintolaan. Oli kivaa ja jopa mukamas romanttistakin ja hän on muutenkin ottanut minut kaikin puolin huomioon tänään. On melkoisen prinsessa olo ollut, että ei mitään valittamista heh. Olen muuten ollut viime akoina melkoisen laiska ulkoiluttamaan tuota minun kameraani ulkona ja tästä syystä ei oo kyllä ollut nuita kuvia paljoo tarjolla, että vois nyt vähä tsempata sen suhteen.




perjantai 11. lokakuuta 2013

Abc kissa kävelee...

Kaipa se on jo nyt pakko mennä ostamaan se joulukalenteri, kun olen nähnyt jo parina yönä samaa unta. Missä joku henkilö sanoo minulle, että mene ostamaan kaks joulukalenteria... Miksi kaksi?

Tämä päivä on mennyt melkosessa hullun myllyssä ja mieli-alat on heitellyt suuntaan ja toiseen. On kyllä kieltämättä silloin aina paras tiskata, kun ketuttaa kaikki. Siivosin kämpän, että tänne kehtaa huomenna ihmisten tulla kylään ja hain kaupasta kakku ainekset. Sunnuntainahan se olisi oikeasti minun synttärit, mutta ajattelin  lauantain olevan parempi juhlistaa sitä, kun ihmisillä on koulu/työ.  Pienethän näistä tulee, kun vain pari ihmistä saapuu, mutta enpä minä enempää kaipaakkaan. Toivottavasti huomisesta tulee tosi hyvä päivä. Harmittaa vaan, kun ukko saattaa tulla tosi myöhään kotiin. Sillä on kuulemma jokin suunitelma mulle sunnuntaiksi, että jänskättää vähän.

Ens viikolla pitäsi järkätä myös ekaa kertaa Halloween pirskeet, että katsotaan miten nekin sujuu sitten. Tulepahan tässä  kuussa juhlittua, jos ei muuta.



tiistai 1. lokakuuta 2013

Lokakuu blingaa

Kuva: We heart it

Taas tuntuu siltä kuin nää kuukaudet vaan juoksis ohi hirmusta vauhtia.Katsoin tänä aamuna kalenteria ja huomasin, että eihän tässä oo, kun enään pari viikkoa minun syntymäpäivään. Taas sitä vanhenee vuodella jee...  Eipä tässä muuten ole ihmeelistä tapahtunut. Paranin flunssastakin tossa sunnuntaina ja ukon kanssa katseltiin elokuvia ja käytiin kavereilla kylässä. 3kk värjäys lakkokin on mennyt ihan hyvin ja alkaahan tässä olla jo melko jäätävä juurikasvuki hyh. Jännä, kun värjäsin ennen lakkoa kevyt värillä nämä hiukset sellaisen toffeen värisiksi ja nää on sitten vaan kuluneet rauhassa ihan blondeiksi. Ei ole edes nii pahan väriset nykyisin. 

Sitten taas löysin uuden kivan kynsilakan, jota piti päässä heti kokeilemaan. 
Tulihan toi nyt taas suttuisesti lakattua, kun mikään pro kynsien tuunaaja en ole heeh...
Ihan kelpo kynsilakka H&M ostettu.